Antena Meniu Search
x

Frumusețea, prețul suprem plătit de vedetele de la Hollywood

Chiar dacă sunt faimoase, iar o lume întreagă le adoră, vedetele de la Hollywood sunt nevoite de multe ori să joace personaje respingătoare. Concret, să renunţe la trăsăturile lor armonioase, de dragul unui rol.

de Redactia Observator

la 19.12.2019, 10:55

Vezi și

Chiar dacă sunt faimoase, iar o lume întreagă le adoră, vedetele de la Hollywood sunt nevoite de multe ori să joace personaje respingătoare. Concret, să renunţe la trăsăturile lor armonioase, de dragul unui rol. Pentru asta se văd nevoite să ia kilograme în plus sau să petreacă ore întregi în cabina de machiaj. În cazul celor mai talentate, efortul este răsplătit cu un Oscar sau un Glob de Aur.

Kate Winslet este recunoscută pentru trăsăturile ei fine. Cu toate acestea, vedeta americană a fost nevoită să se schimbe radical în fimul The Reader. Iar asta deoarece că firul narativ se întinde pe mai multe perioade de timp.

Astfel, cu ajutorul unor experţi în make-up actriţa a fost transformată într-o femeie urâtă şi bătrână. Kate Winslet a fost răsplătită însă cu un Oscar pentru interpretarea ei.

Chiar dacă este una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, Charlize Theron a fost de nerecunoscut în filmul The Monster. Nevoită să joace rolul unui criminal în serie, actriţa americană a trecut printr-o serie şocantă de schimbări.

A luat în greutate aproape 10 kilograme, după ce - timp de câteva luni - dieta ei a constat din cartofi şi gogoşi. Cel care a amplificat însă trăsăturile ei de "monstru" a fost machiajul.

Michelle Pfeiffer se încadrează şi ea în rândul actriţelor de la Hollywood care au renunţat la frumuseţe de dragul unui rol.

Pentru a o portretiza cât mai bine pe vrăjitoarea malefică din filmul Stardust, vedeta a petrecut ore întregi la machiaj timp în care i-au fost lipite mai multe proteze faciale iar mâinile i-au fost vopsite. Vedeta a avut chiar iritaţii pe piele din cauza protezelor şi a machiajului abundent.

Gwyneth Paltrow a trecut şi ea printr-o schimbare radicală care i-a lăsat pe fani muţi de uimire. Actriţa de 47 de ani a fost transformată într-o femeie supraponderală în filmul Shallow Hal.

Totul cu ajutorul unui costum de 11 kilograme şi a unui machiaj complex la nivelul feţei. Vedeta a povestit ulterior că nici măcar o persoană de pe strada unde aveau loc filmările nu a recunoscut-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Frumusețea, prețul suprem plătit de vedetele de la Hollywood