Antena Meniu Search
x

Gabi Cristea si Marcel Toader s-au separat oficial, dupa o casnicie de cinci ani

Scandalul s-a terminat cu un divort. Gabriela Cristea si Marcel Toader au semnat la notar actele de divort. Si-au dat intalnire prin SMS la primarie si au terminat in doar zece minute

Vezi și

Nu mai vor sa-si dea nicio sansa, insa notarul i-a mai chemat peste o luna. Marcel Toader e convins ca trebuia sa faca pasul demult. Au fost prea multe acuzatii si prea multa cearta intre ei.

"Daca am venit aici sa depunem actele de divort, ar fi culmea sa nu venim pe 13, cel putin eu",a spus Toader. Si daca se vor prezenta peste o luna din nou la primarie, Gabriela Cristea si Marcel Toader vor fi oficial liberi. Liberi sa-si vada de viata lor, fiecare separat, dupa cinci ani impreuna.

Asa a inceput ziua divortului pentru fostul ruibist: nu a dormit toata noaptea si cand s-a trezit, a trantit sertarul cu amintiri. S-a admirat in oglinda si si-a asortat la costum ceasul de aur primit cadou chiar de la Gabriela: "Am o stare de gol asa, in suflet. E regretul ca am pierdut cinci ani".

Pana la primarie, la volan, Marcel Toader a ascultat tot drumul muzica simfonic, Mozart. Ca pe pasarela s-a prezentat si Gabriela Cristea la divort. Proaspat coafata, imbracata indraznet, insa nu a vorbit nimic.

De tacerea Gabrielei s-a plans Marcel Toader si atunci cand au decis sa se separe si de faptul ca se simtea singur, desi formau un cuplu. Ea i-a reprosat ca a avut ochi si pentru alte femei, a i-a vrut banii si ca ar fi lovit-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Gabi Cristea si Marcel Toader s-au separat oficial, dupa o casnicie de cinci ani