Antena Meniu Search
x

Gabriel Cotabiţă s-a întors la filmări şi la muzică

Gabriel Cotabiţă zâmbeşte. În fotografia din prima zi de muncă. După ce şi-a revenit miraculos din comă, Cotabiţă s-a întors la filmări şi la muzică

Vezi și

Gabriel Cotabiţă zâmbeşte. În fotografia din prima zi de muncă. După ce şi-a revenit miraculos din comă, Cotabiţă s-a întors la filmări şi la muzică

Chiar în ziua în care s-au împlinit 4 luni de când s-a prăbuşit în sala de fitness a unui hotel. CE ZI LINIŞTITĂ, aşa se numeşte piesa compusă împreună cu Matteo înainte de nefericitul moment. Şi ce zi liniştită a avut Gabriel Cotabiţă la filmările videoclipului care va fi gata într-o săptămână. 

Gabriel Cotabiţă este din nou. Gabriel Cotabiţă. Zâmbeşte de pe canapeaua pe care a filmat alături de Matteo. Zâmbeşte din toată inima. Şi cântă ca-nainte. Şi poate chiar cu mai multă poftă. Pentru că a învins moartea în urmă cu 4 luni. A fost găsit inconştient în sala de fitnes a unui hotel din Capitală. A stat în comă multă vreme.

Clipul melodiei pe care a compus-o şi o înregistrase deja cu Matteo în studio, înainte să ajungă în spital, va fi gata în maximum o săptămână. Povestea o spune chiar Matteo.

Ce zi liniştită, aşa se numeşte piesa. Şi a fost o zi liniştită la filmări. La ţară, la Belciugatele, în mijlocul câmpului. Lângă un copac. Artistul se plimbă prin soare şi povesteşte. Fetele lui Cotabiţă îi sunt mereu alături. Chiar şi la înregistrări.

După filmări, şi-au dus tatăl acasă, cu maşina. Şi pentru ele este un miracol faptul că tatăl lor s-a refăcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Gabriel Cotabiţă s-a întors la filmări şi la muzică