Antena Meniu Search
x

Video Gabriela Atanasov și Horia Stan au lansat piesa "Doi visători"

Unii o ştiu ca designer vestimentar, mulţi o consideră creator de conţinut sau influencer. Alţii, om de PR. Gabriela Atanasov ar vrea să fie ştiută însă drept artist, căci "face totul de amorul artei". Şi chiar este un artist.

de Redactia Observator

la 18.02.2021, 13:40

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Sweet Parpika, aşa cum este ea cunoscută publicului larg, se ocupă şi de muzică. A lansat o piesă care a aşteptat şase ani să fie ascultată. Doi visători se numeşte. Ea este unul dintre visători. cine este cel de-al doilea? Horia Stan, fotograf de meserie, alături de care Gabriela a lansat piesa.

Gabriela Atanasov: Sunt foarte încântată că am dus la bun sfârșit lucrula cesta. Cred că și pentru Horia a fost un moment în care și-a regăsit pasiunea pentru muzică. El a făcut ani de vioară, eu de pian. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Piesă Doi Visători a fost compusă de Horia Stan în 2014. La versuri și linie de voce a participat și Gabriela în procesul de creație. Cântecul a așteptat mult timp să fie terminat, aproape 6 ani. În formă inițială era o melodie rock, artiștii deveneau foarte frustrați atunci când încercau să o înregistreze, pentru că aveau nevoie și de fonduri, să ia o trupa și instrumentiști și să o înregistrăm corect.

"În afară de asta, cred că atunci când ești tânăr îți pierzi ușor încrederea, consideri că nu ești poate destul de bun și e ușor să pui în stand by multe visuri. În plus, apar cei care spun NU…. nu are sens, nu e wow, nu o să meargă, și te dezarmează de dorința. Important este totuși să duci lucrul la bun sfârșit, cred că asta vine cu maturizarea.

Horia e fotograf, eu îmi câștigăm banii la 23 de ani numai din crearea unui brand vestimentar și am pus prea mult timp în așteptare ideea.

Amândoi suntem recunoscători anului 2020 că ne-a adus aminte de visul nostru și de cântecul care în sfârșit a fost lansat în formă care i se potrivește cel mai bine, cu note de synth pop și disco", spune Gabriela.

Artiștii sunt foarte încântați de videoclip. A fost un proiect regizat în mare parte pe set. Asta se datorează unei relații foarte speciale pe care Gabriela o are cu cea care a filmat, editat și co-regizat din mers videoclipul - Iuliana Cristina Popescu.

"Este într-adevăr o expresie a viziunii noastre comune estetice în fotografie, film, arte vizuale, toate cadrele, toate mișcările sunt improvizație. Eu am făcut english drama în liceu, teatru de improvizație și asta mă ghidează foarte mult în tot ceea ce fac la filmări. Vin fără nicio idee acolo, totul se întâmplă din mers, inclusiv dansul. De asta există foarte multă energie reală… raw", a completat Gabriela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Gabriela Atanasov și Horia Stan au lansat piesa "Doi visători"