Antena Meniu Search
x

GALERIE FOTO: Imagini incendiare la gala caritabilă organizată de Leonardo DiCaprio la Saint Tropez. Ce vedete de la Hollywood s-au aflat printre invitaţi

Actorul american Leonardo DiCaprio a strâns miercuri seară peste 40 de milioane de dolari pentru fundația sa care se ocupă de protejarea ultimelor situri sălbatice de pe glob, în cadrul unei recepții de caritate organizate la Saint-Tropez (Franța), a anunțat joi fundația, citată de AFP.

Nu este străin de lumea modei, fiind binecunoscute relaţiile sale amoroase cu mai multe fotomodele, astfel că nu este de mirare că la recepţia de caritate anuală pe care actorul Leonardo DiCaprio a organizat-o, miercuri noapte, la Saint-Tropez, au răspuns prezent unele dintre cele mai renumite fotomodele, dar şi vedete de top de la Hollywood.

Astfel, printre fotomodelele celebre prezente la strângerea de fonduri anuală organizată de actorul american în beneficiul fundaţiei sale s-au numărat Doutzen Kroes, care a făcut furori cu o rochie din satin ce lăsa totul la vedere, Naomi Campbell, care a avut, de asemenea, o ţinută extrem de îndrăzneaţă, dar şi mai tânăra Lily Donaldson, care a impresionat cu o rochie neagră transparentă.

Printre invitaţii de gală s-au numărat cântăreaţa Mariah Carey, care a ales o rochie neagră cu un decolteu adânc, dar şi solistul trupei U2, Bono, care a venit cu soţia, Ali Hewson.

Au fost alături de DiCaprio şi actori celebri de la Hollywood, precum Bradley Cooper, Kate Hudson, Edward Norton, Joan Smalls, Jonah Hill, Tobey Maguire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » GALERIE FOTO: Imagini incendiare la gala caritabilă organizată de Leonardo DiCaprio la Saint Tropez. Ce vedete de la Hollywood s-au aflat printre invitaţi