Antena Meniu Search
x

Curs valutar

George Clooney spitalizat de urgenţă, după ce a slăbit prea mult şi prea repede pentru un rol

Actorul american George Clooney a povestit momentele teribile prin care a trecut pentru a filma la pelicula "The Midnight Sky", film ce ar urma să fie lansat înainte de Crăciun în Statele Unite ale Americii.

de Cristi Ioniţă

la 10.12.2020 , 15:15

Pelicula pentru care a slăbit George Clooney a avut un buget de 100 de milioane de dolari George Clooney are rolul principal şi a fost şi regizor la pelicula "The Midnight Sky" - Hepta
  • George Clooney a fost diagnosticat cu pancreatită.
  • Actorul american este directorul peliculei cu un buget de 100 de milioane de dolari.

Clooney şi-a propus să slăbească nu mai puţin de 14 kilograme pentru a da viaţă personajului Augustine Lofthouse.

Însă, conform The Sun, actorul american a slăbit prea mult şi prea repede, mai ales că nu mai este la prima tinereţe, şi astfel a ajuns de urgenţă la spital.

Medicii i-au pus diagnosticul de pancreatită, iar actorul a fost trecut pe un tratament sever.

Articolul continuă după reclamă

Situaţia a fost şi mai complicată dacă luăm în calcul faptul că organismul lui George Clooney a cedat cu doar patru zile înainte să înceapă filmările pentru "The Midnight Sky".

Filmul în care joacă George Clooney a avut un buget de 100 de milioane de dolari

Şi dacă mai adăugăm că pelicula s-a filmat în condiţii severe, în Finlanda, iar Clooney a trebuit să facă şi pe regizorul, ne dăm seama de efortul uriaş depus de american pentru ca pelicula, care a avut un buget de 100 de milioane de dolari, să iasă cât mai bine.

Clooney a recunoscut că "am încercat să slăbesc prea mult într-un timp prea rapid şi m-am neglijat. Mi-a luat câteva săptămâni să îmi revin şi, fiind şi regizor la filmul respectiv, mi-a fost foarte greu să facă faţă pentru că aveam nevoie de multă energie. Filmam pe un gheţar din Finlanda, ceea ce a făcut ca filmarea să fie şi mai dificilă, dar în mod cert mi-a fost de ajutor pentru a da viaţă personajului".

Alături de George Clooney, în The Midnight Sky mai apar Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone şi Demian Bichir.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » George Clooney spitalizat de urgenţă, după ce a slăbit prea mult şi prea repede pentru un rol