Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a aruncat cu bancnote de 100 de euro la nunta fiicei lui, Teodora (video)

Gigi Becali a aruncat cu bacnote de 100 de euro la nunta fiicei lui, Teodora, chiar şi o parte dintre invitaţi aplecându-se pentru a lua de pe jos banii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.10.2019, 10:22

Nunta fiica Becali
Gigi Becali a aruncat cu bancnote de 100 de euro la nunta fiicei lui, Teodora (video) - Captură video

Gigi Becali a aruncat cu bacnote de 100 de euro la nunta fiicei lui, Teodora, chiar şi o parte dintre invitaţi aplecându-se pentru a lua de pe jos banii.

În faţa a peste 700 de invitaţi, Gigi Becali a făcut spectacol la nunta fiicei sale, Teodora. Omul de afaceri a cântat, a aruncat cu bani spre formaţie, a plâns la discursul miresei, iar la final, i-a aliniat pe ospătari pentru a le împărţi un bacşiş generos.

Becali a aruncat de două ori cu banii, iar prima oară chia rşi o femeie, din câte se pare dintre invitaţii, s-a aplecat să ridice o bacnotă. Pe scenă cânta Pindu, iar unul dintre tehnicienii cunoscutei trupe de muzică arâmnească umbla în genunchi pentru a strânge banii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surprinsă de ploaia de bancnote, chiar în timp ce făcea curăţenie, o angajată a localului încearcă să adune bancnotele cu aspiratorul. Fără succes însă. Gigi Becali nu rămâne dator şi o răsplăteşte pe femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Gigi Becali a aruncat cu bancnote de 100 de euro la nunta fiicei lui, Teodora (video)