Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grasu XXL, prima reacție după ce a apărut în filmuleţul în care loveşte un adolescent: "O palmă după ceafă nu e bătaie"

Dragoș Nichifor, cunoscut sub numele de scenă Grasul XXL, a fost protagonistul unei scene scandaloase la un bal al bobocilor. Artistul a fost surprins cum coboară de pe scenă și ia la bătaie un băiat aflat în public. Scena a fost filmată, zilele trecute, de o tânără prezentă la bal.

de Redactia Observator

la 26.11.2016 , 17:18

Grasu XXL, prima reacție după de ce a apărut în filmuleţul în care loveşte un adolescent: "O palmă după ceafă nu e bătaie"

Dragoș Nichifor, cunoscut sub numele de scenă Grasul XXL, a fost protagonistul unei scene scandaloase la un bal al bobocilor.

Artistul a fost surprins cum coboară de pe scenă și ia la bătaie un băiat aflat în public. Scena a fost filmată, zilele trecute, de o tânără prezentă la bal.

Articolul continuă după reclamă

După publicarea filmuleţului cu momentul respectiv, cântăreţul a avut o reacţie pe care a scris-o pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

"O palmă după ceafă nu e bătaie, nebunilor, care sunteți voi... Ar fi trebuit, la cum s-a comportat copilul respectiv. Chiar și așa, eu am greșit. Palma trebuia să i-o administreze cineva acasă", a scris Grasu XXL.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Grasu XXL nu este la prima abatere de acest gen. În urmă cu trei ani, rapper-ul a mai avut o astfel de ieşire nervoasă în timpul unui concert susţinut la Roma.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Grasu XXL, prima reacție după ce a apărut în filmuleţul în care loveşte un adolescent: "O palmă după ceafă nu e bătaie"