Antena Meniu Search
x

Grupa Loredanei trăiește emoțiile Bootcamp-ului X Factor!

Grupa de băieți cu vârsta sub 24 de ani al cărei mentor este, anul acesta, Loredana, va trăi emoțiile Bootcamp-ului săptămâna aceasta, când X Factor se vede în porție dublă, joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1. Opt locuri au fost ocupate chiar din timpul audițiilor, iar alți doi concurenți au fost aleși de jurată din rândul celor care au primit trei voturi. 

de Redactia Observator

la 23.11.2020, 10:13

Grupa Loredanei trăiește emoțiile Bootcamp-ului X Factor!
Grupa Loredanei trăiește emoțiile Bootcamp-ului X Factor! - Antena 1

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Așadar, Loredana Groza va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, iar pe parcursul audițiilor și-a ales cu grijă opt concurenți care să intre direct în Bootcamp.

Alți doi au fost aleși din rândul celor care care au primit trei voturi de ”Da”. Cu toții vor trăi emoții intense joi, de la ora 20.30, la Antena 1, când trebuie să își impresioneze din nou mentorul, pentru că miza este uriașă! La finalul serii, doar trei dintre ei vor trece mai departe, în etapa Duelurilor, și vor fi cu un pas mai aproape de finala X Factor, sezonul 9. Iată cine sunt concurenții care visează să câștige marele titlu: 

 Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a fost o surpriză pentru jurații X Factor încă de la apariția sa pe scenă. Inițial, Adrian a ezitat să le spună juraților ca are rude celebre în domeniul muzical. ”Eu îl cunosc mai bine pe Florin Stoian, unchiul meu, nu neapărat pe Florin Salam. Nu am de ce să ascund asta, sunt mândru de faptul că este unchiul meu, dar consider că cel mai bine este să mă cunoască lumea pentru cine sunt eu – mai prost, mai bine. Sincer, mi-e foarte rușine să cânt în fața lui, în familia mea, el și bunicul meu sunt cei mai mari critici”, a mai spus Adrian Petrache, care este și primul bărbat din familia sa care a dat examenul de Bacalaureat și l-a luat cu media 9.13. În prezent, acesta este și student la Facultatea de Drept. ”Bunica mea, din clasa a IV-a mi-a luat o geantă pe care să o port la facultate și mi-a păstrat-o de atunci. Iar în prima zi, când m-a văzut plecând cu ea la facultate a fost extrem de emoționată”, a mai povestit Adrian. 

La doar 15 ani, Arthur Horeanu și-a adjudecat un loc în grupa Loredanei, iar versatilitatea sa a făcut-o pe jurata X Factor să îi ofere toată încrederea. ”Arthur face parte din așii mei, poate chiar jokerul care te ajută să câștigi orice mână!”, a declarat Loredana. 

Cel mai mic concurent de anul acesta la X Factor și-a făcut buletinul cu doar câteva zile înainte de audițiile X Factor și se numește David Adrian Ștefan. Puștiul cu o voce uluitoare i-a amintit lui Ștefan Bănică de o întâlnire mai veche a lor, în timpul filmărilor la ”Liber ca pasărea cerului”, când David i-a promis că imediat ce regulamentul îi va permite va urca pe scena X Factor.

Așteptarea a meritat pentru că micuțul David a reușit să îi cucerească pe cei patru jurați, iar Loredana i-a oferit votul decisiv pentru a ajunge direct în Bootcamp. ”Avem multe chestii în comun, eu la 14 ani câștigam primul meu concurs de talente, ”Steaua fără nume”, așa că aș vrea să îți dau o mare, mare șansă: un mare DA!”, i-a spus în timpul audițiilor jurata care îi va fi și mentor. 

Denis Costea a impresionat la doar 14 ani cu atitudinea sa de super-star, dar și cu abilitățile sale în a mânui un saxofon și a primit toate voturile juraților, astfel că și-a asigurat un loc în Bootcamp în grupa Loredanei. ” Nu oricine poate să vină să cânte cu saxofonul”, a declarat impresionat Ștefan Bănică. 

Italianul Eden Loren nu se mândrește doar cu un titlul de cel mai bun model adolescent din Europa, ci și cu o voce care i-a vrăjit pe jurații X Factor în audiții. ”Are o voce incredibilă la 18 ani, este talentat și arătos, are ce îi trebuie pentru a fi X Factor!”, a spus Loredana după ce i-a văzut prestația.

Iulian Selea, o cunoștință mai veche a Loredanei, este un tânăr de 21 de ani din Pitești, deloc străin de scenă, care a fost desemnat la vârsta de 9 ani ”Cel mai frumos copil din Europa”, iar până de curând a făcut parte din trupa Maxim. Iar dacă Loredana l-a văzut ultima dată la 16 ani, Iulian i-a dovedit că de atunci nu a stat degeaba. ”Te-ai schimbat și ai evoluat foarte mult, vocea ta a căpătat maturitate, ești mai sigur pe tine!”, i-a spus jurata înainte de a-i oferi cel de-al patrulea ”Da”. 

În timpul audițiilor, la doar o lună înainte de a împlini 24 de ani, Robert Botezan ar fi putut alege dacă va merge în grupa Deliei sau cea a Loredanei. Și chiar dacă ar fi înclinat către Delia, Botezan a iscat o adevărată luptă între cele două jurate. Loredana a profitat de regulament și s-a asigurat că Robert Botezan primește toate cele patru voturi care l-au trimis direct în Bootcamp, în grupa sa de băieți. ”Mă lupt pentru un băiat talentat cum e Robert!”, a spus Loredana.

Fan declarat al lui Ștefan Bănică, Andrei Theodor este în Bootcamp, dar în grupa Loredanei, care este anul acesta mentor pentru băieții cu vârsta de până la 24 de ani. Theodor are nu doar notele muzicale în buzunar, ci și replici pregătite, astfel că atunci când Florin Ristei l-a întrebat până în ce etapă se vede ajuns, tânărul i-a replicat fără să stea pe gânduri: ”Până în juriu!”. 

Cele zece locuri în Bootcamp sunt completate de doi băieți selectați de Loredana din rândul celor care au primit 3 de ”Da” în timpul audițiilor. Gabi Gruici - Kashy a rămas în mintea și în inima Loredanei chiar din timpul audițiilor și, chiar dacă prestația sa nu a fost una care să îl trimită direct în Bootcamp, jurata a decis să îi ofere această șansă. Kashy, care își compune singur piesele și chiar și-a făcut un studio acasă, revine astfel în Bootcamp cu atuurile sale. ” Ești un băiat foarte interesant, îmi place ciudățenia ta și ai cântat curat. Lumea e la picioarele tale”, i-a spus Loredana după ce l-a ascultat prima dată. 

Pentru Liviu Panait drumul până la X Factor nu a fost unul ușor după ce, încă din adolescență, a avut curajul să fie sincer față de el și față de cei din jurul său și și-a recunoscut public orientarea sexuală. Chiar dacă acest lucru nu i-a făcut viața mai ușoară, ba chiar l-a determinat să părăsească țara, Liviu reușește să găsească și partea pozitivă în aceste experiențe – faptul că s-a refugiat în muzică și că și-a găsit sufletul pereche.

”Mi-aș dori ca alte persoane care sunt în aceeași situație, dacă sunt la pământ, să ceară ajutorul cuiva avizat! Pentru mine, muzica a fost cel mai bun psiholog”, a spus Liviu, care a primit șansa de a se întoarce la X Factor în Bootcamp. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Grupa Loredanei trăiește emoțiile Bootcamp-ului X Factor!