Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gura Portiței, un colț de rai din Delta Dunării

Peisajele frumoase dar şi liniştea din Delta Dunării fac din acest loc una dintre variantele alese de cei care caută un colţ de relaxare, departe de gălăgia marilor oraşe. Delta atrage tot mai mulţi turişti în ultima vreme.

de Redactia Observator

la 20.05.2018 , 23:17

Peisajele frumoase dar şi liniştea din Delta Dunării fac din acest loc una dintre variantele alese de cei care caută un colţ de relaxare, departe de gălăgia marilor oraşe. Delta atrage tot mai mulţi turişti în ultima vreme. Aproape 100.000 au sosit aici doar anul trecut. Cei care ajung la La Gura Portiţei au surpriza să găsească un loc de o frumuseţe ireală.

Peisajul de la Gura Portiţei îţi taie răsuflarea. Este un adevărat paradis, pentru cei care caută să se relaxeze.

Ana şi Marius au vrut să evadeze pentru câteva zile din haosul Capitalei. În Tulcea au plătit 30 de lei pentru un loc în barcă, pentru a ajuns aici. Drumul durează o oră şi jumătate.

Vezi și

La orele amiezii, cu toţii se îndreaptă spre terasele cu mâncare tradiţională.

Pe turişti îi aşteaptă peste 300 de locuri de cazare la Gura Portiţei, în case cochete. Pentru o singură noapte, plătesc în jur de 50 de euro.

Nici nu este de mirare că tot mai mulţi turişti aleg Delta Dunării ca destinaţie de vacanţă. Au parte de plimbări spectaculoase. Cu ambarcaţiunile ajung uşor şi în satul Letea, unde pot admira ultimii cai sălbatici din Europa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Gura Portiței, un colț de rai din Delta Dunării