Antena Meniu Search
x

Halloween a fost celebrat în avans la Hollywood

Chiar dacă Halloween-ul se sărbătoreşte peste ocean abia la sfârşitul lunii octombrie, la studiourile Universal de la Hollywood, tradiţia americană iubită în întreaga lume este marcată mai devreme!

de Redactia Observator

la 15.09.2019, 14:34

Vezi și

Chiar dacă Halloween-ul se sărbătoreşte peste ocean abia la sfârşitul lunii octombrie, la studiourile Universal de la Hollywood, tradiţia americană iubită în întreaga lume este marcată mai devreme! "Hollywood Horror Nights" este un eveniment ce are loc anual la Los Angeles şi propune transpunerea în viaţa reală a multor personaje sau chiar întâmplări din filmele de groază. Totul pentru o distracţie pe cinste!

Aşa arată o seară "Holloween Horror Nights". Vizitatorii se lasă speriaţi de cele mai înfiorătoare personaje de film, admiră costume şi se bucură de o experienţă inedită. Una pe care organizatorii au pregătit-o în cel mai mic detaliu.

Organizatorii speră ca evenimentul de anul acesta să fie unul din cele mai reuşite din ultimii ani. Printre poveştile a numeroase filme de groază şi a multor show-uri de televiziune puse în scenă la "Hollywood Horror Nights" se numără şi scene din celebrul serial "Stranger Things", din filmul de groază "Us", dar şi din comedia "Ghosbusters", din anii '80, producţie ce aduce în faţă povestea a patru bărbaţi care luptă cu lumea spiritelor, în New York. Unul dintre actori, Dan Aykroyd a fost şi el prezent.

După fotografiile cu fanii veniţi să îi vadă, Aykroyd şi restul echipei din "Ghosybusters" au făcut o plimbare prin. labirintul groazei, unde au avut ocazia să dea nas în nas cu fantomele pe care le-au vânat cu câteva zeci de ani în urmă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri Mondene » Halloween a fost celebrat în avans la Hollywood