Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 19 decembrie 2017. Gemenii vor lua astăzi primă de Crăciun, iar Săgetătorii încep bine ziua în plan profesional

Este posibil ca Berbecii să facă astăzi cunoştinţă cu o persoană alături de care vor trăi o frumosă poveste de dragoste, iar sărbătorile vor arăta altfel.

de Redactia Observator

la 19.12.2017 , 07:48

Este posibil ca Berbecii să facă astăzi cunoştinţă cu o persoană alături de care vor trăi o frumosă poveste de dragoste, iar sărbătorile vor arăta altfel.

Taurii vor primi astăzi o veste bună. Este vorba despre o promisiune de logodnă, căsătorie sau poate vor deveni părinţi.

Gemenii vor lua astăzi primă de Crăciun sau coşul cu bunătăţi, echivalentul primei, cert este că vor primi ceva de care vor fi încântaţi.

Vezi și

Racii vor fi invitaţi de cineva la un târg de Crăciun, o expoziţie, sau la un spectacol. Orice ar alege îi va face să se simtă excelent.

Pe acelaşi subiect

Leii încă se gândesc unde vor pleca de sărbători, însă norocul este de parte lor. Este posibil să găsească o ofertă de vacanţă la munte sau la mare, dar în altă ţară.

Astăzi Fecioarele îşi vor petrece ziua la shopping! Mai au de cumpărat cadouri, ceva de îmbrăcat, parfumuri şi o bijuterie.

În casa nativilor Balanţă este o adevărată furtună astăzi. S-au apucat de renovări şi decoraţiuni, însă din fericire vor avea parte de ajutorul celor dragi.

Ca de obicei, Scorpionii nu se vor uita la bani atunci când vine vorba despre cadouri pentru prieteni, familie şi ornamentele de interior.

Ziua începe cu veşti importante în plan profesional pentru Săgetători. Nu plecaţi urechea la ce au de spus alte persoane, ci ascultaţi-vă instinctul şi totul va fi bine.

Capricornii vor avea parte de o surpriză financiară. Aşa că astăzi îşi vor pierde ziua prin magazine.

Vărsătorii sunt dornici să plece într-o vacanţă. Mai aveţi răbdare câteva zile, pentru că cel drag vă pregăteşte o surpriză. Trebuie doar să îl lăsaţi să se concentreze.

Iar Peştii vor începe ziua bine, însă trebuie să aibă mare grijă… pe parcursul zilei se anunţă o mică dispută în familie!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei de 19 decembrie 2017. Gemenii vor lua astăzi primă de Crăciun, iar Săgetătorii încep bine ziua în plan profesional