Antena Meniu Search
x

Previziuni astrologice, 3 august 2018. Reușite profesionale și planuri de vacanță

Horoscop, 3 august 2018. Leii nu se vor dezice de promisiuni chiar dacă anumite probleme îi vor împiedica să se ţină de cuvânt. Cei din jur vor felicita o aşa atitudine.

Vezi și

Leii nu se vor dezice de promisiuni chiar dacă anumite probleme îi vor împiedica să se ţină de cuvânt. Cei din jur vor felicita o aşa atitudine.

Fecioarele vor fi caracterizate astăzi de o stare de agitaţie accentuată. Ar fi indicat să se mai tempereze, pentru a reuşi să şi termine tot ceea ce vor începe la birou.

Nativii zodiei Balanţă sunt binedispuşi. O veste referitoare la o călătorie cu familia îi va face să fie zâmbitoari şi amabili cu toată lumea.

Scorpionii sunt deja cu gândul la weekend. Astfel că astăzi vor fi cu capul în nori şi ne-receptivi la problemele celor din anturaj. Sunt posibile conflicte din acest motiv.

Săgetătorii sunt foarte încăpăţânaţi. Vor ignora sfaturile legate de finanţe ale partenerului de viaţă şi vor avea numai de pierdut.

Capricornii o vor lăsa mai uşor cu munca astăzi şi îşi fac planuri pentru weekend. Vor uita până şi de activităţile urgente şi se vor odihni.

Vărsătorii stau foarte bine la capitolul teorie, mai greu e cu practica. De aceea, vor întâmpina ceva probleme în finalizarea unui proiect important.

Peştii vor fi forţaţi de împrejurări să ia decizii pe care nu şi le doresc. Nervii lor se vor revărsa, din pacate, pe cine nu trebuie. Însă, până la urmă, totul va fi în favoarea lor.

Berbecii vor fi numai un zâmbet astăzi. Reuşitele profesionale le vor da o stare de bine şi îi vor determina să facă planuri de distracţie pentru weekend.

Taurii sunt mai tăcuţi astăzi, preferă să lucreze în linişte la proiectele personale şi să socializeze mai puţin.

Gemenii nu vor fi în apele lor, însă activităţile sociale de astăzi îi vor ajuta să-şi mai recapete din bunadispoziţie.

Iar Peştii vor avea o zi relaxantă în care îşi vor pune gândurile în ordine şi îşi vor face noi planuri de viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Previziuni astrologice, 3 august 2018. Reușite profesionale și planuri de vacanță