Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 7 aprilie 2018. Cuceriri online, un testament ascuns și răsfăț. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 7 aprilie 2018. Taurul face o intervenţie chirurgicală plastică, iubirea Gemenilor sare în braţele celui mai bun prieten, iar Berbecul are fantezii.

de Redactia Observator

la 06.04.2018 , 17:20

Horoscop 7 aprilie 2018. Gemenii vor avea parte de întâmplări neprevăzute, Leul trebuie să cumpere un cadou frumos, iar Fecioarele vor descoperi o comoară demult pierdută.

Capricornii își vor petrece ziua dedicând-o în totalitate rețelelor sociale, iar Sagetătorii vor face o achiziție neașteptată.

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecii vor fi relaxați azi, uitând de toate problemele lor nerezolvate. Ele nu vor dispărea, dar voi vă ceți schimba atitudinea, apreciind că weekend-ul mult așteptat nu ar trebui să sufere din cauza acestor probleme. O astfel de decizie va fi susținuta de toți membrii familiei. În ciuda lipsei banilor, veți organiza o cină specială în familie, la care veți invita toate rudele, și toată lumea va fi mulțumită.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Taur

Pe 7 aprilie, Taurul nu ar trebui să se streseze prea mult pentru a rezolva relația cu una dintre rude. Oricum, această persoană nu va accepta poziția voastră, astfel că n-are rost să vă mai pierdeți timpul încercând să vă argumentați decizia. Lăsați persoana respectivă să gândească ce vrea și nu vă mai faceți griji. În cele din urmă, aveți și alte lucruri de făcut.

Astăzi, veți primi invitația unor prieteni într-o locație care vă va relaxa pe deplin și vă va face să uitați de certuri. 

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii vor petrece o sâmbătă destul de neobișnuită. Vrei să-ți petreci timpul liber într-un mod cât mai spectaculos, însă decizia ta nu este susținută și de partener. Vei decide să mergi acolo unde îți dorești, chiar și singur, pentru a-ți împlini setea de neprevăzut. Acolo vei întâlni mulți oameni interesanți, care îți vor împărtăți sentimentul de dezamăgire legat de relațiile de familie și de faptul că partenerul este prea conservator.

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Rac

Racul va avea azi multe perspective atractive, care pot face viața personală mai fericita și mai armonioasă. Toate aceste oportunități vă vor fi prezentate de o persoana cu care vă veți cunoaște la un picnic sau la o petrecere. Te vor infecta cu atitudinea lor optimista față de viață și vei uita de tot ce te supără sau îngrijorează 

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Leu

Leul în această zi va trebui să decidă ce cadou îi cumpără soțului sau soției. În cazul în care bugetul pentru aceasta achiziție este limitat, nu încercați să cumpărați o imitație ieftină. Cei apropiați nu vor aprecia intenția și ar putea fi dezamăgiți. Cel mai bun lucru este sa cumparați  un produs de calitate; deți nu este cel mai ieftin lucru. Îl puteți cumpăra în rate.

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Fecioară

Astăzi, Fecioara se va ocupa de curățenia generală, iar în cursul acestei operațiuni ar putea să dea de un obiect/act pe care îl considera de mult timp pierdut. Găsirea acestui lucru va reprezenta o mare surprinză pentru voi și rudele voastre. Un alt motiv de entuziasm pentru familia ta va fi sosirea unei rude iubite. Aceasta nu va veni singură, ci în compania noului său iubit. Nu-ți va plăcea această persoană, însă cu tact trebuie să te apropii de ea.

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Balanţă

Pe 7 aprilie 2018, Balanțele vor pune la punct bugetul familiei pentru următoarele zile. Însă, pe seară, planurile tale vor avea nevoie de o ajustare. Una dintre rudele tale îndepărtate va suna și te va informa că în viitorul apropiat va veni să stea la tine o saptamâna sau doua. În consecință va trebui să-și revizuiești din nou bugetul.

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii vor petrece o sâmbătă relaxată și relaxantă. Anulați toate treburile legate de casa și viață pentru mai târziu, hotărând că le puteți face mai bine după ce va veți odihni. Planul pentru petrecerea timpului liber va include tot ceea ce va ofera relaxare maxima (cum ar fi somnul, o călătorie pentru a vizita cel mai bun prieten, precum și masaj sau spa). 

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Săgetător

Sagetătorul va fi inspirat de povestea unuia dintre vecini. Acesta îți va relata cum a făcut o achiziție de succes care i-a îmbunătățit complet viața, iar tu te vei grăbi la magazin pentru a face o achiziție asemănătoare. Ziua de azi se va termina exact așa cum a început. Vecina va veni din nou în casa ta, de data aceasta pentru a-ți  explica în detaliu cum să utilizezi acest obiect.

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii își vor petrece această zi dedicând-o în totalitate rețelelor sociale. Comunicarea virtuala va înlocui totul: plimbările în aer liber, momentele alături de prieteni sau vizionarea emisiunilor TV preferate. Seara, vei promite că ziua de mâine va fi complet diferită, dând prioritate vieții reale. Însă asta nu te va împiedica ca deocamdata să studiezi toate postările prietenilor și urmărirea video-urile cu celebrități.

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Vărsător

Ziua de 7 aprilie îi va inspira pe Vărsători să facă noi cuceriri amoroase. Veți fi sensibili la atmosfera unică a primăverii și veți dori să simțiți ceva complet nou. Pentru asta, vă veți îndrepta spre lumea online pentru a găsi un nou partener pentru o relație. Cu toate acestea, partenerul dvs. ideal va apărea de undeva de unde nu v-ați așteptat (ar putea fi vecinul tău frumos, pe care îl întâlnești întâmplător pe scară).

Horoscop 7 aprilie 2018 pentru Peşti

Peștii sunt sfătuiți să petreacă această zi ingrijindu-se de sanatatea lor. Identificați problemele cele mai arzătoare pe care ar trebui să le discutați cu medicul, apoi contactați-l prin telefon. Corpul tău îți va mulțumi dacă îi vei da suficient somn, o baie relaxantă sau o plimbare în aer liber.

(source)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscop 7 aprilie 2018. Cuceriri online, un testament ascuns și răsfăț. Informaţii la zi pentru toate zodiile