Ultima lună de vară vine cu SURPRIZE COLOSALE! Nativii acestor ZODII vor cunoaşte SCHIMBĂRI la care nu se gândeau vreodată! Vezi ce ţi-au pregătit ASTRELE!

Publicat: 02.08.2017, 17:50.
Actualizat: 02.08.2017, 18:15

Este ultima lună de vară şi cea în care ne facem cele mai multe planuri. Fie că le-am dus la bun sfârşit pe cele de până acum, că nu am reuşit nimic sau că mai avem încă multe de făcut şi de văzut, astrele par să ne rezerve mari surprize tuturor! Ce ne aşteaptă, cum să întâmpinăm evenimentele din perioada următoare, sau cum să gestionăm situaţii mai puţin plăcute, aflăm în rândurile următoare.

Este ultima lună de vară şi cea în care ne facem cele mai multe planuri. Fie că le-am dus la bun sfârşit pe cele de până acum, că nu am reuşit nimic sau că mai avem încă multe de făcut şi de văzut, astrele par să ne rezerve mari surprize tuturor! Ce ne aşteaptă, cum să întâmpinăm evenimentele din perioada următoare, sau cum să gestionăm situaţii mai puţin plăcute, aflăm în rândurile următoare.

BERBEC

În luna august 2017 amorul este pentru Berbeci o chestiune de prim rang și un domeniu în care stau să se întâmple lucruri însemnate.

Mai întâi, fiindcă între Jupiter (situat în casa cuplului Berbecului) și Venus (stăpâna numitei case și semnificatoarea generală a dragostei) există acum o relație specială, o "recepție mutuală mixtă", care crește nivelul de performanță al celor două planete, creează un fundal favorabil și promite șansă.

Apoi, fiindcă Soarele și Marte își pun la bătaie toată energia, toată pasiunea și ardoarea (considerabile!) pentru a impulsiona casa iubirii și a sexualității Berbecului. La fiecare cotitură te așteaptă un Cupidon cu arcul întins sau o Afrodită care te îmbie să bei din cupa ei fermecată. N-ai cum să scapi...

Nu doar cu amorul, ci și cu banii o duci mai bine în august 2017.

Aceeași Venus, aflată acum în bună înțelegere cu Marele Benefic (Jupiter), stăpânește una dintre casele financiare ale Berbecului, cealaltă fiind stăpânită de Marte, care nu stă nici el rău.

TAUR

August 2017 poate ridica Taurilor unele întrebări cu privire la relații sau poate aduce unele întâmplări insolite.

Mercur retrogradează chiar în casa iubirii și a erotismului Taurului, generând un anume tip de inconstanță, nehotărâre sau frivolitate. Sau, într-o altă cheie, te obligă să reflectezi mai adânc asupra sexualității, eventual te îmboldește să experimentezi, să-ți actualizezi cunoștințele în materie, să-ți mai înnoiești stilul.

Pe de altă parte, Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, orientează interesele cuplului către chestiuni legate de casă, familie sau proprietăți.

Fiindcă Marte se va afla în vecinătatea eclipsei de Soare din 21 august 2017, în săptămânile din jurul acestei date lucrurile pot avea evoluții cu totul neașteptate.

Cu Jupiter în casa muncii Taurului, oportunitățile și entuziasmul profesional pot contribui la succes și în luna august 2017.

GEMENI

Luna august 2017 nu aduce Gemenilor prea multe noutăți în materie de dragoste sau căsnicie. Dacă ai deja o relație, ea merge spre consolidare, spre o întărire a legăturilor, chiar dacă traversează uneori momente mai încordate.

Dincolo de argumentele sentimentale, prevalează interesele comune, fie că este vorba de cele sociale sau cele financiare. Acestea din urmă sunt subliniate inclusiv de prezența lui Venus, planeta iubirii și a cuplului, în casa banilor Gemenilor.

Retrogradarea lui Mercur (stăpânul zodiei tale) în casa a patra solară arată o preocupare mărită pentru chestiunile de natură familială și domestică.

Dacă nu ai încă o relație și cauți una care să-ți ofere siguranță afectivă și materială, s-ar putea să o găsești.

Creativitatea rămâne punctul forte și în august 2017, iar promovarea propriilor talente, produse sau servicii se află încă sub oblăduirea Marelui Benefic, Jupiter.

Cu Neptun în casa carierei Gemenilor, nu este prea ușor să-ți atingi obiectivele când și cum vrei, dar buna poziționare a stăpânului acestei case aduce mereu soluții salvatoare, chiar dacă uneori abia în ultimul moment.

RAC

În luna august 2017 Venus, planeta iubirii și a senzualității, se află chiar în Rac. Este cea mai grozavă garanție de succes în dragoste!

Venus îți conferă eleganță, grație, sex-appeal și acel ceva care te face irezistibil(ă) sau iubibil(ă), giugiulibil(ă), adorabil(ă), vorba cântecului!

Venus asigură armonia și veselia în cuplu și tot ea le poate aduce ocazii amoroase Racilor singuri, care doresc să-și afle jumătatea.

Jupiter, Marele Benefic, se află în casa a patra a Racului, prezidând asupra înfloririi căminului și a sporirii confortului familial.

Există, bineînțeles, și mici probleme, cum ar fi unele responsabilități incomode sau anumite griji financiare dar, dacă este unit, cuplul trece peste ele mult mai ușor.

August 2017 aduce cu sine o intensificare a dinamicii financiare. În casa banilor Racului se află Soarele și Marte, care dezvoltă o cantitate foarte mare de energie, și tot acolo se petrece și o eclipsă de Soare, care poate aduce evenimente neașteptate.

LEU

Cu Marte și Soarele situați chiar în Leu, în august 2017 dispui de o cantitate considerabilă de energie, care se manifestă, evident, și printr-o debordantă vigoare sexuală. Configurația aduce multă îndrăzneală și un sentiment al urgenței de a cuceri, de a atinge cât mai repede obiectul dorinței.

Acum e momentul când faci primul pas, acum e momentul când poți face și cele mai mari nebunii. Instinctul și pasiunea te domină.

Pe de altă parte, oricât de multă inițiativă ai avea și oricât de departe te-ai aventura din motive amoroase, nu este cert că atingi împlinirea sufletească. Asta, fiindcă Venus, planeta iubirii, se află în casa a douăsprezecea a Leului, o casă a sentimentului de abandon, deziluzie sau însingurare. Dar și a iubirilor secrete...

În august 2017 ai foarte mult spirit întreprinzător.

Marte și Soarele, ambii aflați în zodia Leului, sunt puși pe acțiune. Sunt dornici să demonstreze de ce sunt capabili, să se impună, să comande. Îți conferă o atitudine de super-lider și o încredere care te face să te simți înstare să răstorni munții.

FECIOARĂ

Semnificatorii relaționali – stăpânul casei cuplului Fecioarei și Venus, planeta iubirii – sunt destul de bine poziționați în august 2017. Sunt un pic tensionați, dar au forță și libertate de mișcare.

Toate se fac și se desfac la nivel mental, iar aici avem o problemă. Mintea ta analitică și rațională acordă atenție detaliilor, inventariind toate micile fisuri sau inadvertențe, iar asta omoară adesea romantismul. În ultimii ani, Neptun, aflat în casa cuplului Fecioarei, a încercat să te mai farmece, să te mai aburească, să facă lucrurile mai atractive. Dar ce te faci, că în august 2017 Mercur retrogradează în Fecioară și începe iar să despice firul în patru?

Să sperăm că aspectul bun pe care îl formează cu Venus nu-l va lăsa pe Mercur să exagereze.

Cariera Fecioarelor este un subiect aflat în dezbatere în luna august 2017.

Mercur, care este nu doar stăpânul zodiei tale, dar și stăpânul casei carierei Fecioarei, retrogradează în Fecioară. Este vremea analizelor, a examinării la microscop a tuturor factorilor implicați în atingerea obiectivelor. Și poate chiar a examinării obiectivelor în sine.

BALANŢĂ

Luna august 2017 îl găsește pe Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, în Leu, în bune relații cu multe alte planete și într-o casă norocoasă. Această configurație vorbește despre speranțe și proiecte de viitor în viața de cuplu, despre circumstanțe favorabile, distracție și ieșiri în doi în societate.

Pentru Balanțele singure, participarea la evenimente colective poate fi de bun augur pentru întâlnirea unei potențiale perechi. Medierea sau intervenția unui prieten ori protector pot avea același efect.

Faptul că Marte este conjunct cu Soarele și că Venus, planeta iubirii, se află la zenitul horoscopului Balanței, sugerează că ai așteptări destul de mari de la partener/parteneră în privința succesului și a realizărilor și că te atrag persoanele bine situate ierarhic sau social.

În sfârșit, august 2017 este o lună în care lucrurile par să se lege, să curgă de la sine, fără prea mari eforturi din partea ta.

Venus se află în casa carierei Balanței, netezindu-ți drumul, asigurându-ți bunăvoința șefilor sau a autorităților și favorizând realizările care vin prin relații, diplomație, farmec personal sau talente creativ-artistice și prin... șansă.

Despre o oarecare șansă – sau, mai bine zis, despre apariția unor oportunități – vorbește și buna plasare a celor doi ași ai inițiativei și ambiției: Soarele și Marte.

SCORPION

Viața de cuplu a Scorpionilor evoluează în parametri normali în august 2017. Nu se întrevăd schimbări mari sau evenimente ieșite din comun.

Cu Venus, stăpâna casei cuplului Scorpionului, situată în casa a noua solară, se poate ca voiajele și preocupările spirituale sau culturale să-și pună amprenta asupra deciziilor sau a climatului perioadei. Nu este exclusă o idilă la distanță, bazată pe împărtășirea unor afinități intelectuale sau a unor convingeri comune.

Pentru a te desfășura în plan erotic, în august 2017 este nevoie de puternici curenți subterani, care, pe lângă impulsul sexual, să mai transporte emoții, sentimente, ba poate chiar perspectiva unei evoluții spirituale. În lipsa acestor curenți, ai tendința să te retragi într-o anumită formă de ascetism.

Iubirile secrete sau misterioase te atrag în mod inexorabil.

August 2017 este pentru Scorpioni o lună foarte activă în plan profesional, care promite mult.

Soarele, stăpânul casei carierei Scorpionului, se află chiar în casa carierei, unde este însoțit de Marte, stăpânul casei muncii și a îndatoririlor. Soarele și Marte sunt planete pline de energie și inițiativă, care în mod cert vor genera evenimente.

SĂGETĂTOR

HOROSCOP august 2017. Pentru Săgetători, luna august 2017 pune accentul pe legăturile dintre relații și carieră, pe poziția, rangul sau gradul de celebritate/vizibilitate al partenerului/partenerei.

Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, retrogradează în casa carierei. Se poate să ai impresia că meriți ceva mai bun sau să fii pus(ă) în situația de a analiza dacă în alegerile relaționale trebuie să prevaleze argumentele sentimentale sau cele sociale. Procesul este complicat, va trece prin reveniri, răzgândiri și reevaluări și se va clarifica abia în septembrie.

Se mai poate ca relația în sine să ajungă în atenția publicului sau să-ți influențeze cariera, prestigiul, poziția sau starea civilă.

Prezența lui Venus, planeta iubirii, în casa a opta a Săgetătorului, nu simplifică deloc lucrurile și ar putea avea inclusiv implicații financiare.

Luna august 2017 are conotații importante în ceea ce privește avansarea, poziția, autoritatea sau prestigiul Săgetătorilor.

Mercur, stăpânul casei carierei Săgetătorului, retrogradează chiar în casa pe care o păstorește. Poziția lui Mercur este puternică, dar retrogradarea îl poate pune în situații complexe, iar atitudinile neprietenoase ale lui Saturn și Neptun îi pot semăna drumul cu obstacole și cu indicii înșelătoare.

CAPRICORN

Seducătoarea și voluptuoasa Venus se află în casa cuplului Capricornului până la 26 august 2017. Configurația promite împliniri în dragoste sau în căsnicie, tandrețe, armonie și bună-înțelegere. Este o perioadă bună pentru îmbunătățirea relației, pentru împăcări sau, în cazul celor singuri, pentru găsirea perechii.

Nefiind foarte tare la capitolul moralitate, Venus poate veni cu tot felul de tentații și oferte, chiar și pentru cei care au deja un angajament. Oricum, Venus aduce conjuncturi propice înfloririi legăturilor amoroase, sau măcar flirturilor nevinovate care fac să-ți sporească încrederea în farmecul personal.

Atenție, însă: Venus nu este foarte bine aspectată, așa că excesele sau deraierile ar putea fi sancționate. De asemenea, este indicat să nu amesteci afacerile cu amorul.

Fiindcă Venus, stăpâna casei carierei Capricornului, se află în casa relațiilor, colaborările sunt definitorii în luna august 2017. Se poate chiar să existe și o interacțiune între relația de cuplu și succes (de exemplu, perechea să te susțină sau să lucrați împreună pentru îndeplinirea unui obiectiv comun).

În casa carierei Capricornului se află Jupiter, Marele Benefic, iar între el și Venus există o foarte favorizantă recepție mutuală. Așadar, te poți aștepta la o realizare deosebită.

August 2017 are însă și un pronunțat caracter material. În una dintre casele financiare ale Capricornului se află Soarele și Marte, care te pot îndemna la tot felul de inițiative.

VĂRSĂTOR

Ce desfășurare de forțe în casa relațiilor Vărsătorului! În august 2017, acest sector devine podiumul pe care defilează Soarele, dar și câmpul de operațiuni (dacă nu cumva chiar de bătălie) al lui Marte. Energie multă, energie pasională, înfocată, nărăvașă.

Dorința de cucerire și de impunere a voinței este foarte mare. Este cea care îți dă curajul de a face primul pas sau de a-ți arăta dragostea prin gesturi mărețe, dar și cea care poate speria sau chiar irita prin înflăcărare, lipsă de răbdare sau de diplomație.

În unele situații, perechea poate să simtă că nu ții cont de părerea sau de sentimentele sale, că-ți lipsește empatia, tandrețea, gingășia.

Ar fi bine să o iei mai ușor, mai ales că eclipsa de Soare din august 2017 se produce tot în casa cuplului Vărsătorului.

Asocierile, colaborările și munca de echipă au un cuvânt greu de spus în august 2017, fiindcă Marte, stăpânul casei carierei Vărsătorului, se află în casa relațiilor, însoțit de Soare. Combinația Soare-Marte este caracteristică și pentru competiții, rivalități sau litigii.

Viața profesională depinde de ceilalți, care pot să te ajute sau să te încurce, după împrejurări, lucru confirmat și de prezența lui Venus, planeta relațiilor, în casa muncii Vărsătorului. În august 2017 interesul tău este să-ți faci aliați, să-i antrenezi pe ceilalți în proiecte comune motivante, pline de ambiție.

PEŞTI

Cu Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, retrograd chiar în casa cuplului, august 2017 este o lună importantă în plan sentimental. Te pune în situația de a-ți examina mai îndeaproape viața conjugală sau legătura curentă, de a încerca să afli cum poți să-ți îmbunătățești relația, ce așteptări ai de la celălalt sau celălalt de la tine etc.

Se poate să primești și alte oferte, pentru a avea termeni de comparație, sau să reapară în atenție ceva din trecut: o problemă nerezolvată la timpul ei, o propunere sau o discuție lăsată în coadă de pește, o fostă iubire.

Venus se află în casa iubirii și a erotismului Peștilor, dând perioadei o notă profund senzuală.

Deși complicat, august 2017 are potențial amoros și este bogat în trăiri, înțelesuri și învățăminte.

August este o lună foarte activă în plan profesional: iei decizii importante, îți faci planul de bătaie și demarezi acțiuni cu impact asupra poziției, renumelui sau autorității pe care o exerciți, ba chiar și asupra situației financiare.

În august 2017 Soarele și Marte se află în casa muncii Peștilor, de unde fac aspecte bune cu Saturn, aflat în casa carierei Peștilor, și cu Jupiter, stăpânul casei carierei.

Sursă: eastrolog.ro

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citește și
Horoscop • pe 30.11.2020 la 14:23
Horoscop 1 decembrie 2020. Veste neașteptată și o decizie curajoasă
recomandari pe a1.ro
Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor! Vedetele au licitat pentru farfurii, la Chefi la cuțite
Horoscop • pe 30.11.2020 la 10:20
Horoscopul zilei, 30 noiembrie 2020. Să nu vă fie teamă de schimbare, lucrurile bune sunt pe drum

Top știri

1
Extern • pe 30.11 la 18:19

O fetiţă de 8 ani a murit electrocutată după ce a atins luminiţele dintr-un brad de Crăciun, într-o piaţă publică din Brazilia

O fetiţă de opt ani a pierit într-un mod teribil, sub privirile familiei ei. O seară alături de cei dragi, în oraş, s-a transformat într-o clipă într-o adevărată tragedie.

ULTIMELE ȘTIRI
15:08 De 1 Decembrie, Antena 1, lider incontestabil de audienţă, întreaga zi şi în Prime Time, pe toate targeturile 15:02 Curs valutar 2 decembrie 2020. Leul a crescut 15:00 Roxana Lupu, "regina" româncă de la Londra. Actrița cu ochi verzi din Focșani a ales străinătatea pentru o viață mai bună 14:21 Conturile de Facebook sau Instagram ne pot pune piedici în obţinerea jobului mult dorit sau pot duce la pierderea locului de muncă 13:22 Bilanț coronavirus în România, 2 decembrie: 4.916 cazuri şi 135 de decese, în ultimele 24 de ore 13:15 Donald Trump visează la un nou mandat: "Ne vom revedea în patru ani'' 12:57 Un cizmar din Cluj a adaptat ghetele lui Moş Crăciun, special pentru a menţine distanţarea socială 12:51 Lista pe judeţe a cazurilor de coronavirus, 2 decembrie 2020 12:38 Coadă la Institutul Cantacuzino, pentru un supliment alimentar care ar ajuta la creşterea rezistenţei organismului în faţa infecţiilor 12:38 Un șofer a aprins bricheta lângă rezervorul mașinii, în timp ce alimenta într-o benzinărie din Rusia
CITEȘTE ȘI
Jennifer Lopez a pozat nud la 51 de ani. Ce au observat fanii pe corpul vedetei
A1.RO
iUmor 29 noiembrie 2020. Irinel Columbeanu i-a surprins pe jurați: "Nu știu dacă voi mai avea mulți bani vreodată"
A1.RO
PARTENERI
Celebrul bucătar Salt Bae, decizie de ultimă oră luată după drama care a îndoliat o lume întreagă
pe antenasport.ro
Gestul uriaș pe care Ion Țiriac l-a ținut secret: ”Dacă nu făceam asta, eram ultimul om”
pe antenasport.ro
După o nuntă plină de peripeții, Ninel Conde anunță deja dorința de a rămâne însărcinată
pe tvhappy.ro
Orgie sexuală cu peste 25 de participanți, printre care și un europarlamentar, întreruptă de polițiști! Motivul halucinant pentru care distracția a luat sfârșit
pe spynews.ro
Tzancă Uraganu a petrecut cu zeci de invitați în plină pandemie! Manelistul nu a mai ținut cont de lege / FOTO
pe spynews.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro
Uite ce artiști au fugit din țara lor pentru o carieră de succes!
pe zutv.ro
Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea mondenă!
pe antenastars.ro
Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am avut toate simptomele specifice”
pe antenastars.ro