Antena Meniu Search
x

HOROSCOPUL dragostei pentru 2017: Care sunt cele mai norocoase zodii

HOROSCOP 2017. Schimbarea pare a fi cuvântul care guvernează anul 2017. Noul an va aduce schimbări pentru toate zodiile, unele mai bune, altele mai puţin bune. Chiar dacă nu suntem dispuşi să facem vreo modificare în viaţa noastră, se pare că schimbările se vor produce oricum.

HOROSCOP 2017. Schimbarea pare a fi cuvântul care guvernează anul 2017. Noul an va aduce schimbări pentru toate zodiile, unele mai bune, altele mai puţin bune. Chiar dacă nu suntem dispuşi să facem vreo modificare în viaţa noastră, se pare că schimbările se vor produce oricum.

HOROSCOP 2017. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, potrivit site-ului eastrolog.ro:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP 2017. Ai multe de clarificat în plan partenerial în 2017, mai ales dacă, încă de anul trecut, pendulezi între a te căsători sau nu, a divorța sau nu, ori dacă ai căzut în mrejele vreunei relații la distanță.

HOROSCOP 2017. Te poți simți tentat(ă) chiar să te întorci spre vreo iubire mai veche, drept consolare, dacă nu îți place cum arată relația ta actuală. Nu este însă cea mai bună soluție și poate că este cazul să iei în considerare o schimbare de mentalitate în ceea ce privește de modul în care gestionezi momentele de criză.

HOROSCOP 2017. Am putea spune că anul 2017 vine cu durerile creșterii, atât pentru Berbeci cât și pentru partenerii lor de viață. Se poate să descoperiți că sunteți în etape diferite, poate chiar opuse, de dezvoltare personală și este nevoie de efort pentru a putea găsi un ritm comun de evoluție sau pentru a putea menține un parteneriat coerent, funcțional, respectându-vă unul altuia obiectivele personale.

HOROSCOP 2017. Anul 2017 poate fi presărat cu separări și reveniri sau cu rupturi bruște. Dar nici împăcările surprinzătoare nu sunt excluse, așa că dă-ți interesul!

HOROSCOP 2017. Este bine să ții minte că intervalul 20 iulie - 20 septembrie 2017 poate fi deosebit de avantajos pentru a te pune în valoare atât în ochii sexului opus, cât și din punct de vedere profesional.

TAUR (21 aprilie - 21 mai)

HOROSCOP 2017. Prima parte a anului 2017 pare să fie liniștită în viața amoroasă a Taurilor.

HOROSCOP 2017. Dacă ai ajuns în pragul divorțului, în 2017 se recomandă atenție în ceea ce privește partajarea bunurilor comune. Sunt slabe șanse ca acest lucru să se poată rezolva amiabil, mai ales dacă între tine și pereche se duce un război surd de mai mulți ani.

HOROSCOP 2017. De asemenea, este mai mult decât indicat să clarifici situația unei relații pe care, din motive de moralitate sau de orice alt fel, ai ținut-o ascunsă până acum. Este cazul să decizi dacă o porți spre un alt nivel, mai profund, sau dacă renunți la ea.

HOROSCOP 2017. A doua parte a anului 2017 pare să aducă Taurilor mai multă armonie și posibilitatea de a înfiripa relații amoroase noi ori de a oficializa o relație sentimentală mai veche.

HOROSCOP 2017. În lunile septembrie și octombrie 2017 ai putea lucra la reaprinderea pasiunii în viața de cuplu. De asemenea, dacă ești celibatar, ți se poate deschide oportunitatea unor flirturi intense și a unor relații deosebit de senzuale. 

HOROSCOP 2017. Apoi, începând de pe 10 octombrie 2017, poate începe o perioadă benefică și armonioasă, cu deosebite oportunități de creștere prin relațiile cu ceilalți. Te vei simți mai mult ca oricând atras de viața în doi și, în ultimele două decade din noiembrie 2017, poate chiar se întrevede o căsătorie sau o discuție despre legalizarea relației.

GEMENI (22 mai - 21 iunie)

HOROSCOP 2017. Anul 2017 are un potențial deosebit pentru Gemeni în plan relational. În perioada 4 martie - 15 aprilie 2017, se ridică problema seriozității unei relații mai vechi, se poate discuta despre cât de responsabil este fiecare dintre cei implicați sau despre felul în care o iubire din trecut continuă să îți influențeze viața amoroasă.

HOROSCOP 2017. Dacă ai o relație mai veche dar instabilă sau în cadrul căreia nu te simți împlinit(ă), se poate să fii atras(ă) de o persoană din trecut, care revine în atenția ta în mod neașteptat. Poți folosi constructiv această perioadă reașezându-ți prioritățile sufletești și meditând la ideea de asumare și de angajament.

HOROSCOP 2017. Ideal ar fi ca în final să înțelegi că asumarea de angajamente nu distruge nici pasiunea, nici buna dispoziție, nici provocarea intelectuală și nici nu te anihilează ca individualitate. Apoi, ai putea să te gândești cu sinceritate dacă relația ta actuală se bazează pe sentimente autentice sau dacă ai fost mai degrabă atras de statutul social al perechii tale. 

HOROSCOP 2017. În rest, anul 2017 este favorabil iubirii și poate reprezenta o etapă importantă în maturizarea ta relațională.

RAC (22 iunie - 21 iulie)

HOROSCOP 2017. Mulți Raci se pot simți obligați de împrejurări sau de către partener/parteneră să oficializeze relația, mai ales dacă este o relație mai veche. La fel de bine, însă, pot încerca să păstreze un parteneriat nefuncțional din obligație sau dintr-un simț al răspunderii greșit înțeles. 

HOROSCOP 2017. Ultima decadă din luna martie 2017, prima săptămână din aprilie și prima decadă din august se anunță pline de tensiuni, jocuri de putere și manipulări. În viața Racilor ar putea să apară divergențe legate de familie, de spațiul de locuit, de responsabilitățile zilnice sau de o posibilă mutare.

HOROSCOP 2017. Situațiile care apar în aceste intervale te vor împinge spre a lua decizii radicale, drastice. Este bine ca, oricât de dureros ar fi, să tai răul din rădăcină pentru a face loc sincerității și posibilităților reale de creștere și evoluție în doi.

HOROSCOP 2017. Luna mai 2017 și intervalul octombrie-decembrie 2017 sunt însă perioade de armonie, în care vei simți că relațiile tale parteneriale (re)devin constructive și împlinitoare.

LEU (22 iulie - 22 august)

HOROSCOP 2017. În prima jumătate a anului 2017, comunicarea în relațiile de cuplu ale Leilor ar putea fi destul de dificilă. Opiniile tale și cele ale perechii de viață par să fie în puternică opoziție, sau poate că, de fapt, este vorba despre dificultăți în a vă exprima cu claritate intențiile, dorințele și nevoile. 

HOROSCOP 2017. Dacă ești implicat(ă) într-o relație la distanță sau te tentează să te implici în așa ceva, mai bine aștepți luna mai sau luna noiembrie 2017 pentru a lua o decizie definitivă.

HOROSCOP 2017. În lunile mai și noiembrie 2017 poți găsi soluții deosebit de constructive, care să funcționeze pe termen lung. S-ar putea ca astfel de soluții ingenioase și eficiente să devină chiar necesare, mai ales dacă vei fi brusc anunțat(ă) de perechea ta că va trebui să se mute din cauza locului de muncă.

HOROSCOP 2017. Reorganizarea familiei este avantajată după 10 octombrie 2017, astfel încât relațiile cu cei apropiați se pot îmbunătăți simțitor. 

HOROSCOP 2017. Dacă până acum nu a contat decât distracția, în 2017 îți fac bine persoanele cu ceva experiență de viață, care să-ți reflecte sistemul de credințe sau care să te ajute în reformularea filosofiei de viață.

HOROSCOP 2017. Dacă te atrage de ceva vreme o persoană și nu ai găsit momentul potrivit pentru a-i arăta acest lucru sau pentru a o invita la o întâlnire, luna august 2017 se anunță foarte bună pentru a-ți face cunoscute sentimentele și intențiile.

FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie)

HOROSCOP 2017. Începi anul 2017 cu o eclipsă de Soare, care ți-ar putea risipi din iluziile clădite de câțiva ani încoace în ceea ce privește partenerul ideal, sufletul pereche. Acum poți conștientiza mult mai ușor în ce situații ai tendința să îți asumi rolul de victimă sau de salvator și, mai ales, de ce ajungi adesea în acest tip de situații. Prin urmare, s-ar putea ivi un moment de criză care vă dea ție și perechii de viață șansa unui nou început, sau care să te trezească la realități mai puțin plăcute, după caz.

HOROSCOP 2017. S-ar putea să constați că de ani de zile te sacrifici pentru o relație care te împiedică să te dezvolți profesional sau care îți afectează imaginea. Dar, la fel de bine, relația ta de cuplu poate fi afectată de un conflict cu un angajator sau cu un partener de afaceri.

HOROSCOP 2017. Dezgroparea și acceptarea adevărurilor despre tine însuți/însăți conduc spre autenticitate, spre identificarea nevoilor tale reale, necondiționate de ceea ce ai învățat în primii ani de viață și de ceea ce se ți impune social.

HOROSCOP 2017. Acest lucru îți poate tulbura relațiile – fi ele matrimoniale sau amicale – pentru că, în ciuda unor alunecări spre visare și iluzionare, cauți o definiție mult mai profundă a iubirii și nu te mai lași dus(ă) cu jumătăți de măsură.

HOROSCOP 2017. Luna mai 2017, mijlocul lunii august și intervalul octombrie-decembrie 2017 se anunță deosebite din punct de vedere amoros și îți oferă șanse de a reaprinde flacăra pasiunii în relațiile sentimentale.

BALANŢA (23 septembrie - 22 octombrie)

HOROSCOP 2017. Dacă ar fi să caracterizăm pe scurt viața sentimentală a Balanțelor în 2017, am putea spune că anul stă sub semnul zicalei "tot răul e spre bine".

HOROSCOP 2017. În martie și septembrie 2017, pot să apară conflicte între nevoia ta de dezvoltare personală și nevoile cuplului din care faci parte, iar perechea ta se poate simți constrânsă ori limitată de direcția în care dorești să evolueze relația.

HOROSCOP 2017. În astfel de situații, unele Balanțe tind să se manifeste rebel; altele, după o ruptură tumultuoasă, vor simți brusc un plăcut sentiment de eliberare; altele vor căuta un echilibru între nevoile lor și cele ale partenerului de viață, dar având grijă să își păstreze suficientă libertate de acțiune.

HOROSCOP 2017. Perioadele bune pentru armonizări și consolidări în viața de cuplu a Balanțelor, pentru o comunicare serioasă și matură, sunt luna mai și luna noiembrie 2017.

HOROSCOP 2017. Între 4 martie și 3 aprilie 2017, ar fi ideal să nu iei decizii finale legate de căsnicie, ci mai degrabă să încerci să identifici ce este funcțional și ce nu merge în relația afectivă în care ești implicat(ă). De asemenea, dacă nu ești căsătorit(ă), în această perioadă nu este indicat să încerci să împingi o relație spre legalizare. 

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

HOROSCOP 2017. Este nevoie de o revizuire a modului în care înțelegi parteneriatele, mai ales căsnicia, din perspectiva îndatoririlor zilnice comune, a eventualelor obligații pe care le ai față de perechea ta ori a celor pe care consideri că le are partenerul/partenera față de tine.

HOROSCOP 2017. Este momentul să cauți perspective noi, abordări noi în viața de cuplu, să nu te repezi la concluzii, să încerci să extragi învățămintele din relațiile și greșelile trecute. Scorpionii celibatari pot fi mai tentați ca oricând de o relație cu un coleg, dar pentru a o începe cu dreptul ar fi mai indicat să aștepte luna iunie 2017. 

HOROSCOP 2017. Se poate activa mult mai des decât de obicei tema victimă-salvator în relațiile tale sentimentale. Se poate să cauți inconștient persoane pe care să le salvezi de ceva tocmai pentru a dobândi controlul asupra existenței lor, câștigând astfel un fals sentiment de siguranță emoțională.

SAGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

HOROSCOP 2017. În 2017 te poți aștepta oricând la îndrăgostiri fulger, răsturnări de situație și surprize.

HOROSCOP 2017. La începutul lunii martie și la finalul lunii septembrie, surprizele tind să fie neplăcute, destabilizatoare.

HOROSCOP 2017. În schimb, lunile mai și noiembrie 2017 promit să fie marcate de o intensitate pozitivă. Ai putea profita de lunile mai și noiembrie 2017 pentru a-ți exprima sentimentele, creativitatea relațională și pasiunea, echilibrând o relație care a tot trecut de la amoroasă la amicală și viceversa. 

HOROSCOP 2017. Ar putea exista probleme de comunicare în viața de cuplu sau se poate ca perechea să dorească să fie văzută ca prioritate în viața în doi, proiectând asupra ta diverse dorințe și nevoi personale.

HOROSCOP 2017. În perioada 21 aprilie - 4 mai 2017, reaprinzând amintirea unor pasiuni din trecut și poate și dorința de a relua anumite relații. Dacă ești celibatar(ă), ai putea încerca o întoarcere la o iubire trecută, dar această perioadă nu este o tocmai bună pentru a începe relații, mai ales dacă îți dorești una pe termen lung.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)

HOROSCOP 2017. Nevoia ta de profunzime și metamorfoza prelungită prin care treci pot avea efecte dintre cele mai neașteptate și s-ar putea să ți se spună că ești de nerecunoscut. Aceste schimbări te fac însă mai vulnerabil și, din nefericire, nu te poți închide într-un cocon precum omida ce stă să devină fluture.

HOROSCOP 2017. Prin urmare, relațiile cu ceilalți, dar mai ales relațiile amoroase, pot avea un impact major asupra transformărilor prin care treci, transformări care pot fi uneori dificile sau chiar dureroase. În acest fel vei înțelege cine îți este cu adevărat aproape la bine și la greu și cine nu, dar și ce anume îți dorești cu adevărat de la tine și de la ceilalți.

HOROSCOP 2017. Schimbările prin care treci pot genera schimbări și la partenerul/partenera ta de viață, ceea ce înseamnă că nu sunt excluse momentele de criză, care pot transforma relația – în bine sau în rău, în funcție de fiecare caz în parte.

HOROSCOP 2017. Dacă ești celibatar(ă), în 2017 poți fi atras(ă) de partenere pasionale, dar și acestea ar putea fi mai interesate de bugetul tău decât de tine ca persoană.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)

HOROSCOP 2017. Te poți simți adesea izolat(ă) și neînțeles/neînțeleasă, sau te retragi singur(ă) în spatele scenei pentru a manipula de acolo mersul lucrurilor. Deși toate acestea se petrec departe de ochii lumii, în străfundurile sufletului tău au, totuși, și repercusiuni directe asupra lumii exterioare, mai ales asupra relațiilor cu ceilalți.

HOROSCOP 2017. Statutul tău matrimonial ar putea avea de suferit și pot reveni în actualitate chestiuni pe care și tu și perechea ta le-ați ignorat de-a lungul anilor sau ați încercat să le ascundeți sub preș.

PEŞTI (19 februarie - 20 martie)

HOROSCOP 2017. Se poate naște o atracție bruscă între tine și un prieten apropiat, o atracție de natură mai degrabă fizică, dar mai sănătos ar fi să încerci să nu amesteci lucrurile. La fel de bine, însă, se poate ca în 2017 să suferi consecințele nefaste ale unor relații cu un aer de ilicit, relații începute anul trecut.

HOROSCOP 2017. O relație la distanță te-ar putea obliga la schimbări drastice în viață, dar ideal ar fi să cugeți mult dacă este cazul să te avânți într-o astfel de complicație.

HOROSCOP 2017. Evită să iei decizii finale între 6 februarie și 9 iunie 2017! Profită de acest răstimp pentru a-ți face ordine în suflet, dar și în concepțiile despre rolul sexualității și loialității în cuplu. De asemenea, ai putea să te desprinzi de parteneriate care au devenit toxice, de oameni care tind să îți controleze viața și/sau să îți limiteze opțiunile. Dacă ești celibatar, atenție la o predispoziție spre excese senzuale!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » HOROSCOPUL dragostei pentru 2017: Care sunt cele mai norocoase zodii