Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 8 ianuarie 2018: Săptămâna începe cu veşti despre bani. Află cine sunt norocoşii care îi vor întoarce cu lopata

Săptămâna începe cu veşti despre bani. Află cine sunt norocoşii care îi vor întoarce cu lopata şi scapă de grija lor!

de Redactia Observator

la 08.01.2018 , 07:31

Săptămâna începe cu veşti despre bani. Află cine sunt norocoşii care îi vor întoarce cu lopata şi scapă de grija lor!

Pentru Berbeci lucrurile nu se desfăşoară tocmai pe placul lor, dar acest lucru nu îi va demoraliza. Ba chiar îi va ambiţiona şi nu se vor lăsa până nu vor obţine rezultatul dorit.

Taurilor le vor intra în cont nişte bani. Poate fi vorba despre salariu sau poate fi un rest de plată de anul trecut, de pe urma unor colaborări.

Vezi și

Pentru Gemeni se întâmplă tot felul de lucruri care ar putea să le ridice moralul, să le dea idei pentru viitoarele proiecte şi să-i propulseze în carieră.

Pe acelaşi subiect

Racii vor soluţiona o problemă care ţine de o locuinţă pe care vor să o vândă sau să o cumpere şi pot primi ajutor de la bancă.

Leii vor funcţiona perfect în cadrul unui grup ai cărui lideri, declaraţi sau nu, vor fi chiar ei şi o să se contureze un succes mult-aşteptat.

Fecioarele se simt bine şi sunt pregătite să înceapă proiectul la care s-au tot gândit în ultima vreme. 

Balanţele vor descoperi plăcerea pe care un lucru tare simplu o aduce. Entuziasmul şi încântarea pun stăpânire pe ele şi emană în jurul lor energie pozitivă.

Scorpionii au energie cât pentru zece! Sunt puşi pe fapte mari şi vor finaliza o mulţime de treburi într-o singură zi. Pot încheia afaceri sau pot câştiga bani.

Săgetătorii vor avea parte de agitaţie la locul de muncă şi poate să iasă ceva bun, să li se încredinţeze o lucrare, ceva din care să scoată bani.

Capricornii sunt mai motivaţi ca niciodată să doboare un record personal. Chiar dacă nu au spus nimănui despre asta, ei au obiective bine definite.

Vărsătorii vor avea parte de o zi plină de provocări şi au posibilitatea să îşi arate calităţile. Seara le aduce bucurie şi relaxare alături de cei dragi.

Iar Peştii vor fi într-o stare excelentă încă de la primele ore ale zilei. Bucuria vine din partea persoanei iubite care le pregăteşte o surpriză.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 8 ianuarie 2018: Săptămâna începe cu veşti despre bani. Află cine sunt norocoşii care îi vor întoarce cu lopata