Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 15 noiembrie: Norocul le surâde din plin celor din acestă zodie! Află cine scapă de grija banilor

Banii nu mai sunt o problemă pentru unii nativi, care vor obţine astăzi câştiguri fabuloase! Află ce ţi-au rezervat ţie astrele!

de Redactia Observator

la 15.11.2017 , 08:46

Banii nu mai sunt o problemă pentru unii nativi, care vor obţine astăzi câştiguri fabuloase! Află ce ţi-au rezervat ţie astrele!

Berbecii nu se vor simţi foarte bine în această zi. O problemă de familie îi cam apasă pe umeri.

Taurii se gândesc să renunţe la acutalul loc de muncă în favoarea unuia mai bine plătit. Astăzi s-ar putea înscrie la nişte cursuri pentru a-şi putea schimba job-ul.

Vezi și

Gemenii vor avea chef de muncă şi se vor implica în mai multe activităţi. Asta îi va epuiza, dar le va aduce şi câştiguri materiale.

Pe acelaşi subiect

Racii ar trebui să fie mai deschişi la propunerile celor din jur. Dacă îl vor lua pe NU în braţe, se vor alege numai cu probleme.

Leii au reuşit să strângă nişte bani în ultima perioadă. Aşa că vor merge la cumpărături alături de persoana iubită.

Fecioarele ar trebui să petreacă mai mult timp pe acasă, altfel vor avea parte de unele discuţii aprinse cu rudele.

Balanţele s-au cam întins la glume cu persoanele de sex opus, iar azi ar trebui să se aştepte la o scenă din partea partenerului de viaţă.

Din cauza problemelor financiare, Scorpionii  vor fi cam certăreţi în această zi. În loc să pornească discuţii în contradictoriu, mai bine s-ar gândi cum să facă rost de nişte bani.

Nici Săgetătorii nu prea o mai scot la capăt cu banii şi vor bate la uşa şefilor pentru o mărire salarială. Azi au şanse mari să o şi primească.

Şi Capricornii vor trece prin biroul şefilor, dar nu pentru a le cere bani, ci o zi liberă. Trebuie să rezolve nişte probleme care nu mai suportă amânare.

Vărsătorii sunt prietenoşi şi amabili cu toată lumea. Acest fapt îi face pe cei din jur să îi aprecieze şi mai mult şi să le caute compania.

Iar Peştii nu prea ştiu de glumă astăzi. Tensiunile de la serviciu le taie din elan şi din cheful de vorbă. Aşa că vor fi tăcuţi şi mai puţin sociabili. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 15 noiembrie: Norocul le surâde din plin celor din acestă zodie! Află cine scapă de grija banilor