Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2017. Scorpionii vor face schimbari importante in relatiile sentimentale, iar Vărsătorii pot pleca într-o călătorie care le va schimba viaţa

Berbecii ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa inceapa o activitate astazi. Sunt predispusi la greseli care i-ar putea costa scump.

Vezi și

Berbecii ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa inceapa o activitate astazi. Sunt predispusi la greseli care i-ar putea costa scump.

Desi au multe idei, Taurii nu le pot pune in practica. Partenerul de viata le reproseaza ca l-au cam neglijat,  asa ca ar face bine sa se gandeasca cum sa il impace.

A trecut ceva timp de cand Gemenii nu au mai avut o zi atat de plina. Vor avea de rezolvat o multime de probleme, iar pentru asta trebuie sa fie cat mai obiectivi.

Un coleg le va da ceva batai de cap azi Racilor. Indicat ar fi sa isi pastreze calmul si sa isi urmeze intuitia.

Pe acelaşi subiect

Leii vor avea ceva discutii cu partenerul de viata care le vor strica buna dispozitie. Le este recomandat sa nu reactioneze impulsiv.

Nu puneti activitatile profesionale pe primul loc, nativi Fecioara! Familia are nevoie de voi asa ca trebuie sa va impartiti in mod egal timpul.

Ziua de azi le gaseste pe Balante in compania prietenilor. Indicat ar fi sa lase grijile acasa si sa se relaxeze pentru ca maine se vor intoarce la birou.

Scorpionii vor face schimbari importante in relatiile sentimentale. Vor face cunostinta cu o persoana deosebita, care le va starni interesul.

Desi e una din zilele in care simtiti ca totul va merge prost, nu disperati, nativi Sagetatori ! Ar fi bine sa acordati atentie doar lucrurilor care conteaza cu adevarat si sa lasati deoparte speculatiile.

Capricornii vor face schimbari in casa astazi. Spre seara se vor relaxa impreuna cu persoana iubita la un film sau poate chiar la o cina romantica.

Biletul de avion, cateva haine si mult entuziasm. De asta au nevoie Varsatorii astazi pentru ca vor pleca intr-o calatorie care le poate schimba viata.

Acordati mai multa atentie persoanei iubite, nativi Pesti. Desi problemele de la locul de munca va dau batai de cap, incercati sa nu va lasati afectati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2017. Scorpionii vor face schimbari importante in relatiile sentimentale, iar Vărsătorii pot pleca într-o călătorie care le va schimba viaţa