Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 25 septembrie: Berbecii sunt nerăbdători și tânjesc după o schimbare, dar nici ei nu știu exact ce anume!

Nativii din zodia Berbec sunt nerabdatori si tanjesc dupa o schimbare, dar nici ei NU stiu exact ce anume. Rabdarea si comunicarea ii pot ajuta sa descopere de

de Redactia Observator

la 25.09.2017 , 10:15

Nativii din zodia Berbec sunt nerabdatori si tanjesc dupa o schimbare, dar nici ei NU stiu exact ce anume. Rabdarea si comunicarea ii pot ajuta sa descopere de ce au nevoie.

Taurii au mare noroc astazi la bani! Asa ca nu e cazul sa se mai planga, problemele financiare isi vor gasi rezolvarea.

Gemenii incep saptamana in forta. Intamplarile frumoase ii vor surprinde inca de la primele ore ale diminetii.

Vezi și

Racii au o singura misiune: Sa uite de probleme si sa se bucure de viata! Doar asa nu vor mai lasa miciile oportunitati care apar sa le scape printre degete.

Pe acelaşi subiect

O persoana importanta apare in viata nativilor Leu. Nu vorbim despre o noua iubire, ci despre un om care ii va ajuta sa depaseasca problemele cu care se confrunta.

Fecioarele ar trebui sa se astepte la o veste buna din partea sefilor! Dedicarea lor la serviciu le-ar putea aduce o promovare sau o marire de salariu. 

Balantele vor avea parte de clipe frumoase alaturi de partenerul de cuplu, ceea ce ii va face sa priveasca cu mai multa incredere spre viitor.

Scorpionii sunt foarte schimbatori astazi. Trec usor de la o stare la alta, iar asta ii va deranja pe cei din jur.

Si Sagetatorii sunt cam morocanosi in prima parte a zilei, insa pana spre seara isi vor revenii si vor petrece momente placute alaturi de familie.

Capricornii nu stau pe ganduri cand au de luat decizii importante, si asta s-ar putea sa le dauneze. Anumite lucruri trebuie analizate pe toate partile si nu in graba! 

Varsatorii vorbesc mult si nu prea fac ceea ce spun. Mai bine ar trece la fapte si in acest fel se vor apropia mai mult de ceea ce isi doresc.

Iar Pestii iau anumite decizii doar cu inima. Ar fi indicat sa analizeze si rational situatiile pentru a nu avea de suferit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 25 septembrie: Berbecii sunt nerăbdători și tânjesc după o schimbare, dar nici ei nu știu exact ce anume!