Antena Meniu Search
x

Un general rus a fost ucis în bombardamentele lansate de ISIS lângă oraşul sirian Deir ez-Zor

Un general rus a fost ucis de trupele ISIS, care au bombardat duminică poziţii ale armatei siriene în apropiere de oraşul Deir ez-Zor.

Un general rus a fost ucis de trupele ISIS, care au bombardat duminică poziţii ale armatei siriene în apropiere de oraşul Deir ez-Zor. Anunţul a fost făcut de Ministerul Rus al Apărării.

Generalul locotenent Valeri Asapov supraveghea luptele dintre forţele siriene şi cele ale ISIS la marginea oraşului, dintr-un avanpost care a căzut sub tirurile de artilerie ale militanţilor Statului Islamic. 

Moartea generalului a fost anunțată de Ministerul rus al Apărării.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oficialii militari ruși au mai anunțat că înaltul ofițer va fi propus pentru decorare postmortem.

Asapov era unul dintre cei mai importanţi consilieri militari ruşi pentru trupele siriene care ale regimului lui Bashar al-Assad, care sunt angajate în confruntările cu luptătorii ISIS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un general rus a fost ucis în bombardamentele lansate de ISIS lângă oraşul sirian Deir ez-Zor