Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 30 noiembrie: Dragostea pluteşte în aer pentru unele zodii! Unii sunt pe cale să-şi întâlnească jumătatea

de Redactia Observator

la 30.11.2017 , 07:44

Berbecii sunt plini de viaţă şi puşi pe fapte mari astăzi. Vor profita de această stare şi vor demara nişte activităţi noi.

Pentru Tauri se anunţă o zi destul de dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Sunt în formă şi foarte hotărâţi, aşa că vor avea şansa să realizeze tot ce şi-au propus.

Se pare că Gemenii sunt hotărâţi să facă anumite schimbări în cămin, dar NU sunt siguri dacă partenerul de viaţă va fi de acord. Totuşi ar fi bine să ţină cont şi de părerile celorlalţi.

Vezi și

Racii vor avea o zi plină de provocări ce le va da posibilitatea să îşi arate calităţile, iar seara se vor relaxa alături de cei dragi.

Pe acelaşi subiect

Norocul le va surâde astăzi Leilor! Vor avea parte numai de reuşite. Se vor simţi plini de energie şi le vor face ziua mai frumoasă celor din jur.

Fecioarele vor trece astăzi prin toate stările posibile. Vor fi fericite, dar vor avea şi momente în care vor să renunţe la tot. Totuşi, răbdarea este cheia.

Balanţele vor avea o zi superbă. Vor descoperi informaţii care poate pentru alţii sunt lipsite de sens, dar pentru ei sunt excelente.

Scorpionii simt nevoia de câteva clipe de linişte şi de relaxare alături de persoana iubită. Aşa că ziua stă sub semnul iubirii.

În viaţa Săgetătorilor reapare o cunoştinţă veche şi dragă. Aşa că se anunţă clipe plăcute şi poveşti cu iz de nostalgie.

Capricornii stau foarte bine din punct de vedere financiar, şefii sunt mulţumiţi de evoluţia lor, iar fiorii dragostei nu îi vor ocoli.

Situaţia financiară a Vărsătorilor înfloreşte astăzi datorită unor bani pe care nu îi aşteptau, dar pe care îi vor primi cu zâmbetul pe buze.

Iar Peştii simt nevoia de mai multă libertate, iar asta poate duce la conflicte în viaţa de cuplu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 30 noiembrie: Dragostea pluteşte în aer pentru unele zodii! Unii sunt pe cale să-şi întâlnească jumătatea