Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 31 ianuarie: Intuiţia este de partea acestor zodii! Ei sunt norocoşii care îşi întâlnesc jumătatea

Intuiţia este de partea acestor zodii! Ei sunt norocoşii care îşi întâlnesc jumătatea, află ce ţi-au pregătit şi ţie astrele.

de Redactia Observator

la 31.01.2018 , 07:47

Intuiţia este de partea acestor zodii! Ei sunt norocoşii care îşi întâlnesc jumătatea, află ce ţi-au pregătit şi ţie astrele.

Vărsătorii se bazeză astăzi pe intuiţie, dar nu pe a lor, ci pe a partenerului de viaţă. În cazul celor singuri, nu uitaţi că aveţi prieteni de încredere cărora le puteţi cere ajutorul.

****

Vezi și

Peştii sunt într-o formă de zile mari, se simt relaxaţi, şi pare că nimic nu reuşeşte să-i tulbure. În schimb, persoana iubită le reproşează că sunt indiferenţi şi că neglijează problemele de familie.

Pe acelaşi subiect

****

Cei mai câştigaţi sunt Berbecii care sunt invitaţi la un eveniment cu multă lume şi unde pot fi remarcaţi cu uşurinţă. Indicat ar fi să-şi aleagă cu grijă vorbele, gesturile şi bineînţeles, ţinuta vestimentară.

****

S-a cam terminat sezonul vacanţelor, dar Taurii se pregătesc de o călătorie. De afaceri e adevărat, dar cum ei se pricep să îmbine utilul cu plăcutul îşi fac timp şi pentru distracţie.

****

Gemenii, în schimb, se simt epuizati după un drum lung sau ceva probleme apărute în ultimele zile. Acum s-au rezolvat, însă câteva ore în plus dedicate odihnei este tot ce le lipseşte.

****

Voi, Racilor, n-ar strica să analizaţi mai bine proiectele începute. Şi de ce nu, să ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă care nu întâmplător vă contactează tocmai astăzi.

****

Pentru Lei se anunţă o zi promiţătoare. Apar schimbări neaşteptate la locul de muncă, iar ele sunt binevenite. Totul devenise prea monoton.

****

Şi Fecioare ar face orice să scape de rutină, dar nu este un moment prielnic pentru activităţi noi. Duceţi la bun sfârşit proiectele începute ca să nu fiţi consideraţi neserioşi.

****

Balanţele sunt visătoare şi uită de toate problemele. Nu-i un lucru rău, dar vor fi nevoite să revină cu picioarele pe pământ atunci când persoana iubită le cere ajutorul.

****

Un pic delicată este situaţia pentru Scorpioni la capitolul comunicare. Nu vă daţi cu părerea, dacă nu vi se cere, asta pentru a evita discuţii aprinse şi, evident, inutile.

****

Săgetătorii, în schimb, se bucură de o zi liniştită. Petrec timpul în compania persoanelor dragi, iar asta le dă energie şi bunădispoziţie.

****

Iar Capricornii vor cu orice preţ să facă impresie bună. Intuiţia le spune că persoana de lângă ei poate fi chiar jumătatea pe care o căutau de atâta timp.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 31 ianuarie: Intuiţia este de partea acestor zodii! Ei sunt norocoşii care îşi întâlnesc jumătatea