Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 7 februarie: Una caldă, alta rece pentru unii nativi. Zodia care stă bine cu dragostea, dar are probleme serioase la muncă

Una caldă, alta rece pentru unii nativi. Zodia care stă bine cu dragostea, dar are probleme serioase la muncă. Află ce-ţi pregătesc astrele!

de Redactia Observator

la 07.02.2018 , 08:28

Una caldă, alta rece pentru unii nativi. Zodia care stă bine cu dragostea, dar are probleme serioase la muncă. Află ce-ţi pregătesc astrele!

Vărsătorii reuşesc să ducă la bun sfârşit toate activităţile de la serviciu. Vor avea astfel mai mult timp spre seară să stea alături de prieteni.

**** 

Vezi și

Peştii sunt hotărâţi să se implice într-o afacere nouă. Astrele le sunt favorabile, aşa că trebuie să mizeze doar pe spiritul lor.

Pe acelaşi subiect

**** 

Berbecii primesc o veste neplăcută încă de la primele ore ale dimineţii. Nu este cazul să îşi facă scenarii pesimiste pentru că totul se va rezolva de la sine.

**** 

Taurii nu prea dau dovadă de seriozitate. Iau totul în glumă, iar cei din jur se vor simţi lezaţi de comportamentul lor. 

****

Gemenii sunt foarte joviali şi reuşesc să le intre uşor în graţii celor din jur. Din acest motiv, nimeni nu se va supăra dacă aceştia vor face câteva greşeli.

**** 

Racii se vor implica într-un nou proiect, care le va aduce multe bucurii în viitorul apropiat.

**** 

Leii sunt cam irascibili, astăzi, şi nu prea au chef de vorbă. Pe seară însă, vizita unor prieteni îi va binedispune.

**** 

Fecioarele vor reuşi să înlăture tensiunile de la birou datorită prezenţei de spirit şi tactului de care dau dovadă. Unde mai pui că vor creşte şi în ochii şefilor.

**** 

Balanţele sunt norocoase, au de partea lor astrele la mai toate capitolele. Aşadar se anunţă o zi foarte bună.

****

Scorpionilor le merge bine în plan emoţional, însă la serviciu lucrurile cam scârţâie. Important e să-şi păstreze calmul.

**** 

Săgetătorii vor avea o zi liniştită. Şi-au terminat toate proiectele înainte de termen şi nu le rămâne decât să-şi ajute colegii.

**** 

Iar Capricornii vor ca munca lor să aibă rezultate peste noapte. Cu puţină răbdare, se vor bucura şi de reuşite.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 7 februarie: Una caldă, alta rece pentru unii nativi. Zodia care stă bine cu dragostea, dar are probleme serioase la muncă