Antena Meniu Search
x

Sărbătorile bat la uşă. Dar tocmai acum, cei mai mulţi dintre noi avem o mare dilemă!

Ce cadouri putem face pentru a ajunge la sufletul persoanelor dragi? Vă spunem un secret. Oricărei femei îi place să arate cât mai bine.

Vezi și

Ce cadouri putem face pentru a ajunge la sufletul persoanelor dragi? Vă spunem un secret. Oricărei femei îi place să arate cât mai bine, din cap până în picioare. Pielea este o carte de vizită iar măştile de aur sau tratamentelor cu ozonoterapie o pot ajuta foarte mult, spun specialiştii. Un astfel de tratament poate fi, aşadar, cadoul perfect.

Dacă v-aţi săturat să oferiţi acelaşi gen de cadou în fiecare an, iarna aceasta puteţi să-i surprindeţi pe cei dragi cu idei originale.

Un tratament uluitor pentru mâini este masca cu nanoparticule din aur, de 24 de karate, cu proprietăţi antibacteriene și antioxidante. Masca oferă cea mai eficientă hidratare iar rezultate sunt spectaculoase chiar de la prima folosire. Reduce şi ridurile fine.

Tratamentul reduce vizibil petele cu care ne alegem după expunerea la soare sau pe cele care se instalează odată cu vârsta.  

O altă idee spectaculoasă de cadou pentru persoanele dragi care vor să aibă un ten luminos și impecabil înainte de petrecerile de sărbatori sunt tratamentele cosmetice cu oxigen hiperbaric.

Acest tip de tratament nu are contraindicaţii şi poate fi făcut de persoanele de orice vârstă.  

În plus, masajul facial e şi el un răsfăţ terapeutic.

Şi gata, pielea este mai frumoasă şi mai luminoasă ca oricând. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Sărbătorile bat la uşă. Dar tocmai acum, cei mai mulţi dintre noi avem o mare dilemă!