Antena Meniu Search
x

Imagini din Asia Express 2. Marga şi Iulia Luciu, printre cele mai entuziasmate echipe

Marga şi Iulia Luciu au fost printre cele mai entuziasmate echipe. Dacă, iniţial, principala problemă a fetelor a fost bagajul, în toiul unei curse cele două au descoperit că cel mai dur reality show le testează limitele mai mult decât ar fi crezut.

Vezi și

Asia se dovedeşte a fi o provocare pentru concurenţii celui de-al doilea sezon "Asia Express"! Marga şi Iulia Luciu au fost printre cele mai entuziasmate echipe. Dacă, iniţial, principala problemă a fetelor a fost bagajul, în toiul unei curse cele două au descoperit că cel mai dur reality show le testează limitele mai mult decât ar fi crezut.

Deşi veniseră pregătite psihic, fetele nu se aşteptau ca localnicii să fie atât de indiferenţi la farmecele lor. În următoarele runde, Marga şi Iuliana îşi propun să concureze în costume de baie. Filmările pentru cel de-al doilea sezon "Asia Express" au loc în Sri Lanka şi India.

Nouă perechi de vedete vor încerca să străbată Drumul Elefantului pentru a câştiga marele premiu de 30 de mii de euro. Fiecare pereche are la dispoziţie doar un euro pe zi. Pentru mâncare, transport şi cazare echipele trebuie să fie inventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Imagini din Asia Express 2. Marga şi Iulia Luciu, printre cele mai entuziasmate echipe