Antena Meniu Search
x

Imagini cu Jador și Mario Fresh din mijlocul scandalului de pe litoral

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere ale terasei se observă cum cei doi cântăreţi au ieşit din local, iar după ei alţi tineri. Acela a fost momentul în care s-au încins spiritele.

de Redactia Observator

la 16.06.2020, 11:40

Vezi și
  • Conflictul a avut loc în parcarea unui club din Mamaia.
  • În urma incidentului a fost deschis un dosar penal.

Conflictul a avut loc în parcarea unui club din staţiunea Mamaia. După o noapte de distracţie, cei trei tineri au fost urmăriţi şi loviţi chiar între maşini.

Andreea Iliescu - purt de cuv IPJ Constanta: Din ce ne-au relatat părţile vătămate, conflictul nu ar fi izbucni spontan, ci ar fi fost pe un fond mai vechi.

Jador şi Mario Fresh au vrut o masă la terasa din Mamaia şi pentru că toate erau rezervate, au stat alături de alţi tineri, chiar presupuşii agresori.

Martorii susţin că Jador ar fi avut un comportament nepotrivit şi nu ar fi vrut să plătească ce a consumat. Aşa se face că în următoarea seară conflictul a degenerat.

Se pare că toţi tinerii sunt din Bucureşti.

Andreea Iliescu - purt de cuv IPJ Constanta: Au fost şi sunt în continuare audiaţi martori, avem mai multe indicii şi în cel mai scurt timp sperăm să fie identificate persoanele respective.

În urma incidentului a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Imagini cu Jador și Mario Fresh din mijlocul scandalului de pe litoral