Antena Meniu Search
x

Imagini incredibile cu fiica lui Michael Jackson: Paris, surprinsă în ipostaze sexy cu prietenele ei, într-o vilă de lux (VIDEO)

Fiica lui Michael Jackson, Paris, împarte de mai multe luni o vilă de lux din Topanga, lângă Los Angeles, cu prietenii ei, iar distracția este la ea acasă, scrie Daily Mirror.

la 30.07.2017, 11:25

Fiica lui Michael Jackson, Paris, împarte de mai multe luni o vilă de lux din Topanga, lângă Los Angeles, cu prietenii ei, iar distracția este la ea acasă, scrie Daily Mirror.

Tânăra de 19 ani s-a mutat, în aprilie, în această vilă de munte, cu șapte dormitoare, alături de câțiva dintre prietenii ei, printre care nepoata cunoscutului actor Marlon Brando, Prudence Brando (18 ani), Alexis Salazar, care vrea să devină scriitoare, Trey Adams, care își dorește o carieră în cinematografie, Baylee Wallace, asistent de producție, și modelul Ashley Danielle Craig.

Prudence este fiica lui Miko Brando (56 de ani), fiul legendarului Marlon Brando și fost angajat al lui Michael Jackson.

În imaginile postate pe Instagram, Paris apare în ipostaze sexy alături de unele dintre fete, ascultând muzică și dansând în bikini.

Pe acelaşi subiect

Paris Jackson a avut o viață tumultoasă până la această vârstă. Recent, ea a recunoscut că a fost agresată sexual în adolescenţă și că a vrut să se sinucidă de mai multe ori. 

Paris a vorbit și în trecut despre lupta cu depresiile, cu dependenţa de droguri şi despre tentative de sinucidere, dar de această dată a dezvăluit pentru prima dată în mod public că la vârsta de 14 ani „un străin mult mai în vârstă“ a agresat-o sexual.

„La acel moment nu am spus nimănui. Nu vreau să dau prea multe detalii, însă n-a fost deloc o experienţă bună. A fost prea grea pentru mine şi, la acel moment, nu am spus nimănui“, a declarat Paris Jackson pentru „Rolling Stone“.

Tentativele de autodistrugere au devenit evidente de abia în 2013, când a fost spitalizată în urma unei tentative de sinucidere care a devenit publică. „Era vorba de ura de sine, stima de sine scăzută, mă gândeam că nu pot să fac nimic bine şi nu credeam că merită să mai trăiesc“, a mai spus ea. Paris a spus că i-a fost prescrise aceeaşi medicamentaţie antidepresivă ca şi tatălui ei, dar a adăugat că în prezent nu mai este sub tratament.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Imagini incredibile cu fiica lui Michael Jackson: Paris, surprinsă în ipostaze sexy cu prietenele ei, într-o vilă de lux (VIDEO)