Antena Meniu Search
x

IMAGINI DRAMATICE! Flăcările au distrus scena la festivalul Tomorrowland, din Barcelona, în numai câteva minute. 22 de mii de oameni au fost evacuaţi (VIDEO)

Imagini dramatice au fost surprinse la festivalul Tomorrowland, care a avut loc la Barcelona, unde flăcările au distrus scena în doar câteva minute.

Imagini dramatice au fost surprinse la festivalul Tomorrowland, care a avut loc la Barcelona, unde flăcările au distrus scena în doar câteva minute.

Incendiul a izbucnit în momentului unui spectacol pirotehnic. Flăcările s-au extins cu rapiditate și au cuprins scena principală a spectacolului organizat la Barcelona.

Echipele de intervenție au cerut evacuarea celor 22 de mii de spectacori. Mulți dintre cei prezenți au reușit să filmeze sau să fotografieze scena cuprinsă de flăcări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar evacuarea a decurs fără probleme, spune presa spaniolă. Concertul Tomorrowland, desfășurat în conexiune cu un eveniment similar, la Bruxelles, a fost organizat pentru prima dată în Barcelona. Conform programului, concertul urma să țină 12 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » IMAGINI DRAMATICE! Flăcările au distrus scena la festivalul Tomorrowland, din Barcelona, în numai câteva minute. 22 de mii de oameni au fost evacuaţi (VIDEO)