Antena Meniu Search
x
LIVE

Imagini inedite cu Simona Halep, în Singapore - românca a fost surprinsă la shopping

Imagini inedite au fost postate pe Facebook, cu Simona Halep, la shopping. Liderul WTAa vizitat Centrul Naţional de Design din Singapore.

la 21.10.2017, 23:06

Imagini inedite au fost postate pe Facebook, cu Simona Halep, la shopping. Liderul WTA a vizitat Centrul Naţional de Design din Singapore, unde a probat mai multe obiecte realizate de designeri locali.

“Singapore este ca a doua mea casă… îmi plac hotelurile de aici pentru că au tot ce îţi poţi dori, dar cel mai mult ador să fac shopping”, a declarat sportiva, potrivit paginii de Facebook VisitSingapore.

La centrul de design, Halep a admirat şi probat bijuterii realizate de bijutierul local Carrie K. şi astat de vorbă cu aceasta. “Este plăcut să ştii poveştile din spatele obiectelor pe care le porţi, le dau mai mult sens”, a afirmat liderul WTA.

Pe acelaşi subiect

Halep s-a amuzat probând o pălărie: “Este minunat că sunt atât de multe opţiuni, ador asta! Eu nu port pălării, dar acum aş putea să încep să port”.

Simona Halep a admirat şi câteva rochii ale unei firme singaporeze.

La final, sportiva şi-a personalizat o bijuterie: “Am terminat-o, prima mea bijuterie! … Este foarte plăcut să ai astfel de obiecte”, a afirmat ea.

Simona Halep se află în Singapore pentru Turneul Campioanelor, competiţie la care are programat primul meci luni, cu sportive franceză Caroline Garcia.

Sursa: News.ro

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Imagini inedite cu Simona Halep, în Singapore - românca a fost surprinsă la shopping