Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Irinel Columbeanu, apariţie surprinzătoare în faţa juraţilor Chefi la cuţite. Chef Bontea: “Nu mă aşteptam la asta!”

În seara aceasta, de la 20:00, cea mai iubită emisiune culinară dă startul unei noi runde de jurizări, în ediţia cu numărul 10 a acestui sezon, un sezon ce continuă să îi ia prin surpridere atât pe chefi, cât şi pe telespectatori.

de Redactia Observator

la 08.10.2019 , 13:27

În seara aceasta, de la 20:00, cea mai iubită emisiune culinară dă startul unei noi runde de jurizări, în ediţia cu numărul 10 a acestui sezon, un sezon ce continuă să îi ia prin surpridere atât pe chefi, cât şi pe telespectatori.

Aflaţi în cea mai savuroasă etapă a show-ului, aceea a audiţiilor pe nevăzute, cei trei chefi vor fi surprinşi nu doar de unii dintre cei mai talentaţi bucătari, ci şi de personaje cu totul şi cu totul speciale.

Este şi cazul lui Irinel Columbeanu, care a venit la Chefi la cuţite cu un preparat pe bază de crab, cu care şi-a propus să îl înveselească pe chef Scărlătescu. “Îl cunosc pe domnul Scărlătescu, mi se pare destul de încruntat, nu am reuşit să aflu de ce, dar să te ferească Dumnezeu să intri în gura lui. Probabil că fruntea i se va descreţi când va gusta din preparatul meu!”.

Articolul continuă după reclamă

Convinşi că este mai degrabă cineva pasionat de pescuit, ca chef Bontea, juraţii vor rămâne fără cuvinte atunci când vor afla cine se află în spatele acelui preparat. “Nu mă aşteptam la asta!”, va mărturisi chef Bontea.

Deşi nu se află la prima experienţă în bucătărie, Irinel va mărturisi că a fost foarte emoţionat: “Când găteşti pentru nişte bucătari de profesie, e cu atât mai mare provocarea!”. Dacă va reuşi sau nu să îi impresioneze pe cei trei chefi, rămâne de văzut diseară, de la 20:00, pe Antena 1- în cea mai nouă ediţie de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 Chefi la cuţite.

Tot atunci, cei trei maeștri ai gastronomiei își vor relua locurile la bancurile de lucru Chefi la cuțite pentru o nouă luptă de amuletă, de data aceasta una cu puteri speciale.

Astăzi vă bateţi pentru dreptul de a anula o amuletă câştigată de unul dintre ceilalţi chefi!”, a fost mesajul Ginei, care le-a dat mari satisfacţii celor trei chefi.

Ce vor afla aceştia imediat este faptul că cel de-al zecelea avantaj al competiției vine cu o provocare destul de mare cu privire la ingredientele impuse, iar atmosfera din platou nu pare să prezică un ”război” fără scântei: „Azi ne batem pentru orice. Noi ne batem oricum, orice ar fi!”, va adăuga amuzat Chef Bontea. Cine va reuşi să îşi adjudece această amuletă, telespectatorii vor afla în această seară, de la 20:00, la Antena 1, în cel mai nou episod Chefi la cuţite.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Irinel Columbeanu, apariţie surprinzătoare în faţa juraţilor Chefi la cuţite. Chef Bontea: “Nu mă aşteptam la asta!”