Antena Meniu Search
x

Video iUmor: Andreea Raicu l-a fermecat pe Mihai Bendeac, care nu s-a lăsat până nu a luat-o în brațe. “Hai pup-o!”

Andreea Raicu l-a fermecat pe Mihai Bendeac cu apariția ei de senzație pe scena iUmor. Încă din primele clipe juratul s-a arătat cucerit de prezența fără cusur a Andreei. “Andreea, vreau să-ți spun (…) că sezonul acesta din păcate eu n-am pupat nimic”, i-a spus Mihai Bendeac de îndată ce a văzut-o pășind pe scenă.

de Redactia Observator

la 05.05.2021, 21:22

Andreea Raicu l-a fermecat pe Mihai Bendeac cu prezența ei la iUmor
Andreea Raicu l-a fermecat pe Mihai Bendeac cu prezența ei la iUmor - Antena 1

”Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că nu ai văzut niciun picior gol astăzi. Si am zis totusi să fac o bucurie de început”, a spus glumind Andreea Raicu.

În ciuda prezenței ei absolut delicate pe scena iUmor, Andreea Raicu nu s-a ferit să facă un roast ca la carte și nu a iertat pe nimeni.

”Nu știu dacă sunt o tipă de succes dar, daca eram întruchiparea succesului în forma lui pură, Mihai m-aș fi întâlnit cu tine și ți-as fi spus: Salut, Mihai. Nu cred că ne-am cunoscut!”, a spus Andreea Raicu.

”Eu mă mai ocup cu mâncatul sănătos și aici mă chinui din răsputeri să nu zic nimic de Delia. (...) Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult”, a mai zis Andreea.

Andreea Raicu a glumit pe seama cărții lui Mihai Bendeac, pe scena iUmor

Vorbind și despre scris cărți și cum ar trebui ca ea să mai scrie încă una, Andreea a menționat și cartea lui Mihai Bendeac.

”Vreau să învăț așa pe toată lumea să trăiască echilibrat. Știți cum se spune, dacă nu poți să faci ceva în viață, măcar să înveți pe alții. Mă gândeam că poate să mai scrii o carte!”, a spus ea.

“Tu îți dai seama că dacă ești zen ești una cu universul. Și tu, Mihai, fiind bipolar, ai putea să fi două cu universul”, i-a transmis lui Mihai.

Mihai Bendeac nu s-a abținut și a îmbrățișat-o strâns pe Andreea Raicu

Mihai nu s-a putut abține și la sfârșitul roast-ului a vrut să meargă pe scenă și să o ia în brațe pe Andreea.

“Am simțit un schimb energic extraordinar”, a spus juratul iUmor. 

“Hai pup-o!”, i-au strigat din culise Dan Badea și Șerban Copoț.

“Ce bine miroși!”, i-a spus Andreea lui Mihai după îmbrățișare.

“Mulțumesc! Asemenea! Ce bine…orice”, i-a răspuns admirativ Mihai Bendeac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » iUmor: Andreea Raicu l-a fermecat pe Mihai Bendeac, care nu s-a lăsat până nu a luat-o în brațe. “Hai pup-o!”