Antena Meniu Search
x

Divorţ cu miză uriaşă. Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos de la Amazon, divorţează după 25 de ani de căsnicie

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, cotat ca fiind cel mai bogat om din lume, a anunţat că va rămâne singur. Miliardarul a postat un mesaj pe Twitter prin care a dezvăluit că va divorţa după 25 de ani de căsnicie.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, cotat ca fiind cel mai bogat om din lume, a anunţat că va rămâne singur. Miliardarul a postat un mesaj pe Twitter prin care a dezvăluit că va divorţa după 25 de ani de căsnicie alături de scriitoarea MacKenzie Bezos.

Jeff Bezos și romancierul MacKenzie Bezos au anunțat că divortează, printr-o declarație comună pe contul personal Twitter, care a fost semnată de ambii soţi aflaţi în prag de despărţire.

"După cum știu familia și prietenii noștri, după o lungă perioadă de explorare iubitoare și separare de proces, am decis să divorțăm și să continuăm viața comună ca prieteni. Dacă am fi știut că ne-am separa după 25 de ani, am face-o din nou.", se arată în declarația celor doi.

Soţii Bezos, divorţ cu miză uriaşă

Averea lui Jeff Bezos se ridică la suma impresionantă de aproape 140 de miliarde de dolari, potrivit Forbes.

În declarația comună a soţilor Bezos care a anunţat divorţul nu menționa modul în care cei doi vor împărți averea.

Jeff şi MacKenzie Bezos

Când valoarea netă a averii lui Bezos a ajuns la 105,1 miliarde de dolari în ianuarie 2018, CNN l-a cotat drept cea mai bogată persoană din istorie. 

Banii lui Jeff Bezos ar fi crescut la 136,9 miliarde de dolari, potrivit ultimelor cifre privind averea celui mai bogat om din lume.

Alături de MacKenzie, Jeff Bezos deține cea mai mare suprafaţă de teren decât orice altă persoană din America, potrivit Business Insider.

Jeff Bezos, poveste de dragoste la final

Povestea de dragoste dintre Jeff şi MacKenzie Bezos a început la muncă, în 1992. S-au întâlnit la primul interviu pentru un job al lui MacKenzie. Trei luni mai târziu, în 1993, s-au căsătorit, totul înainte de a da start proiectului Amazon, într-un garaj din Seattle, în 1994.

Cei doi soţi Bezos au împreună patru copii, trei fii și o fiică pe care au adoptat-o din China.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Divorţ cu miză uriaşă. Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos de la Amazon, divorţează după 25 de ani de căsnicie