Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Justin Bieber, gata să dea 11 milioane de dolari pe un conac de vis din Los Angeles. Iată cum arată luxoasa locuinţă

Justin Bieber este gata să scoată din buzunar 10,9 milioane de dolari pentru un conac din Los Angeles! Iată primele imagini cu locuinţa de lux.

de Redactia Observator

la 03.05.2018 , 16:11

Justin Bieber este gata să scoată din buzunar aproape 11 milioane de dolari pentru un conac din Los Angeles. Iată primele imagini cu locuinţa de lux!

Artistul canadian vrea să-şi cumpere locuinţa de lux al cărui preţ este estimat la 10,9 milioane de dolari. Casa impresionantă şi extrem de luxoasă, cu șapte dormitoare, are o suprafață de 7.890 de metri pătrați spațiu locuibil. Bieber, care în prezent locuieşte cu chirie într-o altă locuință uriașă, este aparent foarte dornic să se mute aici cât mai curând, lunând în calcul şi gândul că managerul său Scooter Braun i-ar fi vecin.

Articolul continuă după reclamă

Conacul fabulos este proiectat de Ramin Ray Nosrati, cel care a construit mai multe case pentru celebrități. Casa are tavane uriaşe de 8 metri, iar camera de zi are un șemineu cu două etaje.

De asemenea, bucătăria este complet echipată cu aparate de ultimă oră și o cămară specială, o sală de mese elegantă, cu un bar incredibil de 7 metri lungime. 

Nu lipseşte nici sala media uriaşă, cu un televizor de 130 inch și o cramă.

Justin Bieber poate admira oricând Los Angeles-ul atât din dormitor, cât și baie, dar şi de la nivelul acoperișului de 1.100 de metri pătrați, dotat cu spa și zonă de lounge.

Din peisajul de vis al conacului nu lipseşte o piscină infinită şi o zonă de picnic cu grătar încorporat, aşa că Justin Bieber nu trebuie să îşi facă nicio grijă privind viitoarele petreceri pe care le-ar putea da acasă!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Justin Bieber, gata să dea 11 milioane de dolari pe un conac de vis din Los Angeles. Iată cum arată luxoasa locuinţă