Video

Katharina si What's Up au lansat o piesă nouă: Liquid Love

De Redactia Observator.
Publicat: 22.04.2021, 15:52.
Actualizat: 22.04.2021, 15:53

Whats UP a colaborat pentru noua piesă cu fiica vitregă a regretatului Andrei Gheorghe, Katarina. Iar împreună au creat un cântec dincolo de limitele iubirii, aşa descriu artiştii melodia. Liquid love se numeşte. Amândoi sunt extrem de încântaţi nu doar că această colaborare i-a adus împreună în studio, dar şi de cum sună! 

Liquid Love se numeşte. Amândoi sunt extrem de încântaţi nu doar că această colaborare i-a adus împreună în studio, dar şi de cum sună. Şi fanii sunt la fel de încântaţi.

What's Up: Katharina are o engleză absolut impecabilă şi o voce deosebită. O apreciez din tot sufletul meu. Este prima mea piesă în engleză şi am avut încredere pentru că era şi Katharina de faţă. Engleza mea este de la Cartoon Network, de la Michael Jackson, Tupac, alte lucruri.

Citește și:

Katharina: M-am apucat de cântat pentru că îmi place, e pasiune, e chemare. Pentru mine asta a fost, Singurul lucrur pe care am vrut să îl fac vreodată, de când eram mică. A fost visul meu şi încercăm să îl realizăm.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.