Video

Keed de la Şatra Benz este artist pe scenă, dar şi în bucătărie: Prima piesă am făcut-o la 16 ani

De Redactia Observator.
Publicat: 17.05.2021, 13:04.
Actualizat: 17.05.2021, 13:04

Keed este artist pe scenă, dar şi în bucătărie. Din dragoste pentru gătit, tânărul, membru al cunoscutei formaţii Şatra Benz, a decis să se înscrie la Chefi la cuţite.

Acum face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, iar experienţa de la cratiţă l-a inspirat atât de mult, încât a compus un imn al celebrului cooking show. Tot ce a trăit acolo, a pus în versuri şi note muzicale.

Doar o zi i-a luat artistului să compună piesa. Keed, pe numele lui, David Ioniţă, împreună cu echipa albastră, din care face şi el parte, a câştigat prima confruntare pe echipe din acest sezon Chefi la Cuţite

Citește și:

Keed: Mă simt foarte bine pentru că trebuia să le câştigăm şi pe celelalte, dar am avut ghinion. Este haos, se ţipă, se cade, se plânge. Este foarte frumos, este foarte multă adrenalină, se întâmplă foarte multe chestii. Eu am şi norocul de a face parte dintr-o echipă foarte unită şi de oameni care să fie dispuşi să mă înveţe şi să aibă răbdare cu mine şi să îmi dea încrederea de a face chestii.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"
1
Fii Observator • pe 02.08 la 22:59

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.