Antena Meniu Search
x

Video Keed de la Şatra Benz este artist pe scenă, dar şi în bucătărie: Prima piesă am făcut-o la 16 ani

Keed este artist pe scenă, dar şi în bucătărie. Din dragoste pentru gătit, tânărul, membru al cunoscutei formaţii Şatra Benz, a decis să se înscrie la Chefi la cuţite.

de Redactia Observator

la 17.05.2021, 13:04

Vezi și
  • Keed a compus imnul Chefi la cuţite
  • O nouă ediţie Chefi la cuţite, în această seară, la Antena 1

Acum face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, iar experienţa de la cratiţă l-a inspirat atât de mult, încât a compus un imn al celebrului cooking show. Tot ce a trăit acolo, a pus în versuri şi note muzicale. 

Doar o zi i-a luat artistului să compună piesa. Keed, pe numele lui, David Ioniţă, împreună cu echipa albastră, din care face şi el parte, a câştigat prima confruntare pe echipe din acest sezon Chefi la Cuţite

Keed: Mă simt foarte bine pentru că trebuia să le câştigăm şi pe celelalte, dar am avut ghinion. Este haos, se ţipă, se cade, se plânge. Este foarte frumos, este foarte multă adrenalină, se întâmplă foarte multe chestii. Eu am şi norocul de a face parte dintr-o echipă foarte unită şi de oameni care să fie dispuşi să mă înveţe şi să aibă răbdare cu mine şi să îmi dea încrederea de a face chestii. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Keed de la Şatra Benz este artist pe scenă, dar şi în bucătărie: Prima piesă am făcut-o la 16 ani