Antena Meniu Search
x

Topul celor mai bogate modele. Regina catwalk-ului, Gisele Bundchen, a fost detronată după 15 ani!

La 15 ani de când fost încoronată regina catwalkului, Gisele Bundchen a ajuns pe poziţia a doua a clasamentului întocmit de revista Forbes.

Vezi și

La 15 ani de când fost încoronată regina catwalkului, Gisele Bundchen a ajuns pe poziţia a doua a clasamentului întocmit de revista Forbes. Kendell Jenner a câştigat 22 de milioane de dolari, în timp ce modelul brazilian - doar 17 milioane şi jumătate. De menţionat, însă, că veniturile lui Kendall nu provin exclusiv din modă şi contracte de imagine.

La 15 ani de când fost încoronată regina catwalkului, Gisele Bundchen a ajuns pe poziţia a doua a clasamentului întocmit de revista Forbes. Kendell Jenner a câştigat 22 de milioane de dolari, în timp ce modelul brazilia - doar 17 milioane şi jumătate. De menţionat, însă, că veniturile lui Kendall nu provin exclusiv din modă şi contracte de imagine. Ea a câştigat foarte mult şi datorită reality-showului surorilor Kardashian. 

Însă, chiar dacă este pe locul al doilea, nu înseamnă că Gisele Bundchen şi-a pierdut din importanţă. La 37 de ani, continuă să colaboreze cu Casa Chanel şi are propria linie de lenjerie intimă. 

Pe cea de-a treia poziţie apare Chrissy Teigen, manechinul cu forme voluptoase, care - într-un singur an a câştigat 13 milioane şi jumătate de dolari. O urmează Adriana Lima şi Gigi Hadid, pe locurile 4 şi 5. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Topul celor mai bogate modele. Regina catwalk-ului, Gisele Bundchen, a fost detronată după 15 ani!