Antena Meniu Search
x

Serialul "Killing Eve" a câștigat premiul BAFTA pentru cea mai bună dramă

Academia de Film şi Televiziune Britanică a desemnat câştigătorii premiilor BAFTA pentru televiziune. Premiul cel mare, pentru cea mai bună dramă TV, a fost cucerit de serialul "Killing Eve"

de Redactia Observator

la 13.05.2019, 11:25

Vezi și

Academia de Film şi Televiziune Britanică a desemnat câştigătorii premiilor BAFTA pentru televiziune. Premiul cel mare, pentru cea mai bună dramă TV, a fost cucerit de serialul "Killing Eve", în vreme ce protagonista acestuia a câştigat trofeul pentru cea mai bună actriţă. Starul Benedict Cumberbatch nu a plecat nici el cu mâna goală: lui i-a revenit premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

"Killing Eve", un thriller psihologic, a fost marele câştigător al serii. A obţinut premiul pentru cel mai bun serial de dramă, dar şi trofeele pentru cea mai bună actriţă în rol principal, prin Jodie Comer, şi în rol secundar, prin Fiona Shaw.

După 6 nominalizări, Benedict Cumberbatch a reuşit să obţină primul său premiu BAFTA TV: cel mai bun actor în rol principal pentru prestaţia sa din "Patrick Melrose". Care, la rândul său, a obţinut premiul pentru cea bună mini-serie TV.

În cadrul Galei de la Royal Festival Hall din Londra a fost premiată şi echipa de producţie de la Channel 4 News, care s-a aflat în spatele reportajului sub acoperire Cambridge Analytica Uncover. Reportajul a scos la lumină cel mai mare scandal din istoria Facebook, în urma căruia s-a aflat că datele personale a zeci de milioane de utilizatori au fost folosite fără acordul acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Serialul "Killing Eve" a câștigat premiul BAFTA pentru cea mai bună dramă