Antena Meniu Search
x

Kim Kardashian şi Kanye West, la al 3-lea copil. Bebeluşul, născut de o mamă surogat

Kim Kardashian şi Kanye West au devenit părinţi pentru cea de-a treia oară, cu ajutorul unei mame surogat, deşi anumite aspecte privind naşterea sunt neclare.

Fetiţa lui Kanye West şi Kim Kardashian, născută de o mamă surogat

Starleta americană Kim Kardashian şi soţul ei, rapperul Kanye West, au devenit părinţi pentru cea de-a treia oară, cu ajutorul unei mame surogat, scrie hollywoodreporter.com.

Kardashian a făcut anunţul, pe website-ul personal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copilul s-a născut luni dimineaţă, dar nu este clar dacă naşterea a avut loc la spitalul Cedar Sinai din Los Angeles - unde Kim Kardashian i-a născut pe fiica ei, North, în vârstă de 4 ani, şi pe fiul ei, Saint, în vârstă de 2 ani - sau în San Diego, unde locuieşte aceasta.

Pe acelaşi subiect

Starleta a confirmat anul trecut, într-un episod al producţiei „Keeping Up With the Kardashians”, că ea şi Kanye West vor apela la o mamă surogat pentru a avea un al treilea copil, din cauza complicaţiilor pe care ea le-a suferit în timpul sarcinilor.

Kim Kardashian şi rapperul Kanye West s-au căsătorit în anul 2014. Starleta TV a mai fost căsătorită cu Damon Thomas, în perioada 2000 - 2004, şi cu Kris Humphries, în perioada 2011 - 2013.

De asemenea, şi vedeta Kylie Jenner, cel mai tânăr membru al familiei Kardashian, în vârstă de 20 de ani, este însărcinată.

Site-urile TMZ, Buzzfeed și revista People au citat surse din anturajul familiei Kardashian care au spus că starleta, sora vitregă a lui Kim Kardashian, așteaptă venirea pe lume a primului copil al ei, rezultat din relația sa cu rapperul Travis Scott.

Kylie Jenner, care a reușit să transforme reality show-ul dedicat familiei sale și prezența ei pe Instagram, unde are 97 de milioane de admiratori (followers), într-o afacere extrem de profitabilă, lansând o gamă de produse cosmetice, a publicat o fotografie pe Snapchat ce o prezintă într-un tricou negru foarte larg și având o siluetă aparent rotunjită de sarcină.

Revista People, citând surse care au preferat să își păstreze anonimatul, spune că bebelușul starletei americane se va naște în luna februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Kim Kardashian şi Kanye West, la al 3-lea copil. Bebeluşul, născut de o mamă surogat