Antena Meniu Search
x

La 77 de ani, Kim Woodburn a împărtășit secretul unei vieți amoroase ca-n tinerețe

Kim Woodburn, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Marea Britanie, a recunoscut public că, în ciuda vârstei înaintate, 77 de ani, are o viaţă sexuală extrem de activă.

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 19:32

Kim şi soţul ei se iubesc de cel puţin trei ori pe săptămână
La 77 de ani, Kim are o viaţă amoroasă extrem de intensă - Channel 5

Kim Woodburn, cunoscută mai ales pentru apariţiile din "How clean is your house?", "Kim's Rude Awakenings" şi "Celebrity Big Brother", a împlinit de curând 77 de ani şi este măritată de 40 de ani cu Peter Woodburn. Vedeta a împărtășit secretul unei vieți amoroase ca-n tinerețe, indiferent de vârstă.

În ciuda faptului că are 77 de ani Kim a recunoscut, într-un material video preluat de The Sun, că viaţa ei amoroasă continuă să fie la cel mai înalt nivel.

Printre altele, vedeta de televiziune a precizat că ea şi soţul ei fac amor de cel puţin trei ori pe săptămână şi că Peter este "o adevărată bestie între aşternuturi".

Kim Woodburn şi soţul ei se iubesc ca în prima zi

Kim susţine că "nu suntem doi bătrâni ofiliţi. Din contră, suntem doi oameni foarte moderni".

Secretul relaţiei lor de succes este simplu: "La început, când vă întâlniţi, totul este despre sex. Despre sex şi dorinţă. Dorinţa scade în timp, însă dacă cele două persoane se iubesc cu adevărat, partidele de amor nu au cum să scadă în intensitate".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » La 77 de ani, Kim Woodburn a împărtășit secretul unei vieți amoroase ca-n tinerețe