Antena Meniu Search
x

La Globurile de Aur, vedetele de cinci stele au purtat haine româneşti

Globurile de Aur au adus o ediţie unde nou-veniţii au furat prim-planul la categoria premii. Pe covorul roşu însă, vedetele de cinci stele au făcut legea, iar câteva dintre ele au strălucit cu ajutorul unor designeri români

Vezi și

Globurile de Aur au adus o ediţie unde nou-veniţii au furat prim-planul la categoria premii. Pe covorul roşu însă, vedetele de cinci stele au făcut legea, iar câteva dintre ele au strălucit cu ajutorul unor designeri români

Lorena Sârbu şi Maria Lucia Hohan au semnat ţinute alese de nume mari din Cetatea Filmului. Iar Nadia Comăneci a eclipsat multe staruri cu silueta şi eleganţa ei.

Favoriţi şi outsideri, vedete sau debutanţi, fiecare invitat la ceremonie a încercat să facă senzaţie pe covorul roşu. Pentru un designer român, ceremonia din acest an a fost un mare succes.

Miss Globurile de Aur 2015 a ales o rochie semnată de Lorena Sârbu. Diafană şi tinerească, în tonuri de roz, cu aplicaţii aurii, i s-a potrivit de minune tinerei actriţe Greer Grammer. Felicity Huffman, celebră datorită serialului "Neveste Disperate", a ales tot o ţinută marca Lorena Sârbu: o rochie elegantă şi de efect, albă cu inserţii argintii.

Şi Maria Lucia Hohan a făcut senzaţie cu creaţiile ei. Cu o rochie roz-pal cu trenă prezentatoarea Giuliana Ransic a fost admirată pe covorul roşu.

După 12 ani de filmări, pelicula "12 ani de copilărie" a luat partea leului. A avut 5 nominalizări şi a obţinut cele mai importante trofee - pentru cea mai bun dramă, cel mai bun regizor şi cea mai bună actriţă într-un rol principal.

Julianne Moore a fost premiată pentru cel mai bun rol principal într-o dramă. La categoria comedie, victorios a fost filmul "The Grand Budapest Hotel". Michael Keaton s-a impus drept cel mai bun actor pentru rolul din filmul "Birdman".

Premiat pentru întreaga carieră, George Clooney a venit la gală însoţit de soţia sa, Amal. Ei i-a şi mulţumit în discurs.

Alături de soţ, pe covorul roşu a păşit şi Nadia Comăneci. Cei doi s-au distrat alături de câteva dintre cele mai faimoase vedete din Cetatea Filmului: Katie Holmes, Jennifer Lopez, Selma Hayek, Michael Keaton sau Reese Witherspoon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » La Globurile de Aur, vedetele de cinci stele au purtat haine româneşti