Antena Meniu Search
x

Lady Gaga, marea câștigătoare la MTV Video Music Awards

Lady Gaga este câştigătoarea de la MTV Video Music Awards 2020. Artista a plecat acasă cu nu mai puţin de 5 trofee, printre care artistul anului.

de Redactia Observator

la 31.08.2020, 14:23

Vezi și
  • Pentru prima oară, MTV Video Music Awards a fost organizat pe mai multe scene din New York, fără public.
  • Multe dintre momentele cheie au fost înregistrate. 

Printre vedetele care au luatr acasă premii importante se numără şi Ariana Grande, Justin Bieber, Maluma, The Weekend şi BTS. Pandemia a schimbat însă regulile prestigiosului eveniment.

La 34 de ani, Lady Gaga a scris istorie la premiile MTV Video Music Awards. A fost primul artist din lume premiat cu Tricon Award. Un nou trofeu care este acordat superstarurilor care se remarcă în mai mult domenii de activitate.

Marea laureată a serii a plecat acasă cu 5 premii. Printre care Artistul Anului şi Melodia Anului pentru piesa "Rain On Me", lansată în colaborare cu Ariana Grande.

Lady Gaga, artistă: Eu şi cu Ariana suntem cu adevărat surori de suflet! Şi acest premiu este pentru noi. Amândouă am trecut prin nişte momente grele.

Şi Ariana Grande a plecat acasă cu 4 trofee. Printre ele s-a numărat şi premiul acordat celui mai bun videoclip filmat de acasă, pe care artista l-a primit datorită colaborării sale cu Justin Bieber. Cel mai important premiu al serii, videoclipul anului, a mers însă către The Weeknd pentru piesa Blinding Lights.

Lista câştigătorilor din acest an a fost completată şi de trupa K-Pop, BTS, Taylor Switf, Maluma şi Miley Cyrus. Cea din urmă a pus în scenă, de altfel, un show incendiar, care le-a amintit fanilor de videoclipul piesei Wreking Ball. De această dată, însă, Miley a cântat de pe o bilă disco.

Din cauza pandemiei, evenimentul din acest an a fost organizat fără public în mai multe locaţii din New York. Iar multe dintre momente au fost înregistrate. Lady Gaga a profitat de ocazie şi i-a îndemnat pe americani să poarte mască. Deşi a schimbat 9 ţinute, masca a fost pentru Lady Gaga un accesoriu nelipsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Lady Gaga, marea câștigătoare la MTV Video Music Awards