Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, în vacanță în România. Ea a fost fotografiată în București

Lily Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp, a fost fotografiată pe străzile din București, în timpul vacanței sale în România. Tânăra de 20 de ani se află în plină ascensiune artistică, după ce a trecut de la cariera de model, la cea de actriță, călcându-i pe urme tatălui său.

de Cristian Ionescu

la 10.07.2019 , 22:33

Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, își face vacanța în România. Ea a fost fotografiată în București - Lily-Rose Depp / Twitter

Lily Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp, a fost fotografiată pe străzile din București, în timpul vacanței sale în România.

Tânăra de 20 de ani se află în plină ascensiune artistică, după ce a trecut de la cariera de model, la cea de actriță, călcându-i pe urme tatălui său.

Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, fotografiată în București

Articolul continuă după reclamă

Lily Rose Depp a fost fotografiată pe străzile din București de un fotograf român, care a trimis fotografiile către cotidianul dailymail.co.uk.

În imagini, fiica lui Johnny Depp apare foarte relaxată, îmbăcată într-o pereche de blugi albaștri, cu o bluziță care îi scoate în evidență abdomenul plat și o pereche de pantofi retro, despre care presa engleză nu insistă foarte mult.

Tânăra a făcut foarte multe fotografii în timpul vizitei sale în România, documentându-se serios despre locurile pe care le-a vizitat.

Lily Rose Depp joacă și ea în mai multe filme

Lily se află la început de drum în industria cinematografică, călcându-i pe urme tatălui său celebru, în lumina reflectoarelor. Cel mai recent proiect artistic este "A Faithful Man" (Un om credincios), un film de comendie în care ea joacă rolul unei tinere incurcate într-un triunghi amoros complicat. Alături de ea, în film mai joacă Louis Garrel și Laetitia Casta.

De asemenea, Lily va fi văzută într-un nou film Dreamland, despre un traficant de droguri.

Lily Rose este cel mai mare copil al Vanessei Paradis, 46 de ani, și Johnny Depp, 55 de ani. Cei doi mai au un fiu de 16 ani, John Christopher Depp III.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, în vacanță în România. Ea a fost fotografiată în București