Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Liviu Arteni, apariţie şocantă la TV! Sunt primele imagini cu fostul soţ al Israelei Vodovăz, după moartea femeii de afaceri (Video)

Liviu Arteni a apărut pentru prima oară într-o emisiune televizată, după moartea fostei sale soţii, Israela Vodovăz. 

de Redactia Observator

la 14.04.2018 , 16:53

Liviu Arteni, apariţie şocantă la TV! Sunt primele imagini cu fostul soţ al Israelei Vodovăz, după moartea femeii de afaceri (Video) - captura video

Liviu Arteni a apărut pentru prima oară într-o emisiune televizată, după moartea fostei sale soţii, Israela Vodovăz. 

Liviu a a vorbit despre averea ei, dar și despre moștenirea pe care i-a lăsat-o. Bărbatul, vizibil îmbătrânit, este afectat în continuare de moarte fostei sale soții. 

Bărbatul s-a întors în țară, pe motiv că trebuie să își schimbe buletinul, dar și pentru că voia să afle o țară întreagă adevărul despre el.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit cancan.ro, Israela Vodovoz i-a lăsat moştenire fostului ei soţ mai multe terenuri pe care vrea să își construiască o fermă.

În timpul emisiunii "Agenţia Vip" de la Antena Stars, Liviu Arteni a urmărit pentru prima oară cum a fost găsită moartă fosta sa soție. Bărbatul nu și-a putut stăpâni lacrimile când a văzut imaginile în care trupul neînsufleţit al Israelei este scos din propria casă.

Reamintim că femeia de afaceri a fost găsită decedată în baie, la 12 ore după ce a murit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Liviu Arteni, apariţie şocantă la TV! Sunt primele imagini cu fostul soţ al Israelei Vodovăz, după moartea femeii de afaceri (Video)