Antena Meniu Search
x

Video Look de vară în culori puternice. Sezonul acesta se poartă culorile îndrăzneţe

Vara această se poartă culorile îndrăzneţe. Nuanţele tari vă pot scoate din anonimat şi sunt secretul pentru un look fresh, ne spun specialiştii. Aşa că vă propun şi un exemplu concret.  O nouă transformare marca Adrian Perjovschi ne arată aşadar ce se poartă la începutul verii în materie de look. 

de Redactia Observator

la 18.06.2021, 13:58

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Adrian Perjovschi, hairstylist: De obicei când vine căldura şi când apare soarele ne dorim o transformare radicală de look. Ce poate fi mai uşor de schimbat decât părul, make-up-ul şi stylingul. Haideţi să vedem şi o nouă transformare pentru azi.

Bogdan Ciochină, hairstylist: Bună! Numele meu e Bogdan. 

Bună! Ana, îmi pare bine! 

Eu m-am gândit cumva să îţi pun în evidenţă şuviţele astea

Pe acelaşi subiect

Umblăm puţin la lungime, la culoare clar, mult mai mult. Poate un breton, vedem pe parcurs. Let's go!

Bogdan Ciochină, hairstylist: De doi ani încoace sunt foarte purtate şuviţele acelea în faţă de contur şi am preferat să îi încadrez faţa clientei mele cu o culoare puţin mai diferită, să fie fresh.

Mădă Petcu, make-up artist: Modelului meu de azi am ales să îi fac un machiaj destul de îndrăzneţ, având în vedere că şi părul este unul altfel. Am ales să îi fac un eyeliner în nuanţe de mov, este şi un trend anul acesta. Liniile de tuş cât mai colorate şi cât mai grafice. 

Lucy Faur, fashion stylist: Ana are un spirit foarte jovial şi mereu tânăr. Am ales pentru ea un costum alb care este şi fresh şi elegant, îi oferă acea alură cool iar în acelaşi timp îi păstrează personalitatea aceasta experimentală. 

Ana, model: Am ajuns la sfărşitul zilei, culoarea mea este extraordinară, iubesc movul, iar Bogdan a reuşit să îmi aducă zâmbetul pe faţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Look de vară în culori puternice. Sezonul acesta se poartă culorile îndrăzneţe