Antena Meniu Search
x

Actori internaţionali, acuzaţi de fraudă după ce au plătit milioane de dolari pentru a-şi înscrie copiii la universităţi de top

Un nou scandal de proportii care are in centru staruri din lumea filmului este in atentia presei de peste ocean. Lori Loughlin se numara printre zeci de persoane acuzate ca au platit sume cuprinse intre 200.000 si 6,5 milioane de dolari pentru a-si inscrie copiii la universitati de top.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 11:33

Vezi și

Un nou scandal de proportii care are in centru staruri din lumea filmului este in atentia presei de peste ocean. Lori Loughlin, cunoscuta pentru rolul din filmul "Fuller House" si Felicity Huffman din celebrul serial "Neveste Disperate" se numara printre zeci de persoane acuzate ca au platit sume cuprinse intre 200.000 si 6,5 milioane de dolari pentru a-si inscrie copiii la universitati de top. Huffman a fost chiar arestată în acest caz, dar a fost ulterior eliberată pe cauţiune.

33 de părinţi sunt trimişi în judecată până acum, acuzaţi că au plătit sume enorme pentru ca copiii lor să studieze la cele mai bune universităţi. Printre acuzaţi se numără şi profesori care ar fi acceptat banii şi ar fi falsificat rezultatele a nenumărate teste, garantând astfel admiterea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Felicity Huffman si Lori Loughlin sunt acuzate de înşelaciune şi de fraudă. De asemenea, soţul actritei din "Fuller House" este implicat în dosar. In ce o priveşte pe Huffman, actriţa a fost înregistrată în timp ce vorbea cu soţul ei despre fraudarea unui test susţinut de fiica lor.

Nu mai puţin de 200 de agenţi FBI lucrează la acest caz. 

"Considerăm că toţi cei inculpaţi au avut un rol în promovarea unei culturi a corupţiei şi a lăcomiei care a creat un mediu inechitabil pentru studenţii care încearcă să fie admişi în aceste şcoli în mod corect" a mai spus Joseph Bonavolonta, agent special al FBI din Boston.

Pe lângă cele două actriţe în acest dosar mai sunt vizaţi şefi de firme, avocaţi de prestigiu sau investitori imobiliari, acuzaţi că ar fi plătit bani grei ca să îşi vadă copiii studenţi la universitaţi ca Yale, Georgetown sau Stanford.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Actori internaţionali, acuzaţi de fraudă după ce au plătit milioane de dolari pentru a-şi înscrie copiii la universităţi de top