Antena Meniu Search
x

Lucruri neştiute despre Edith Gonzalez şi ultima dorinţă a actriţei care a murit la 54 de ani

Lumea artistică a suferit în cursul zilei de joi o grea lovitură, fiind anunţat decesul actriţei mexicane Edith Gonzalez, una dintre cele mai cunoscute actriţe de telenovele din lume.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.06.2019, 19:36

Edith Gonzalez a murit de cancer la 54 de ani
Edith Gonzalez, alături de familia ei la una dintre ultimele sesiuni foto - Heavy Entertainment

Lumea artistică a suferit în cursul zilei de joi o grea lovitură, fiind anunţat decesul actriţei mexicane Edith Gonzalez, una dintre cele mai cunoscute actriţe de telenovele din lume.

În urma acesteia a rămas un soţ îndurerat, Lorenzo Lazo Margain, şi Constanza, o fată de 15 ani concepută cu Santiago Creel, politician mexican.

Actriţa Edith Gonzalez fusese diagnosticată cu cancer în 2016

De asemenea, în urma ei au rămas şi numeroase roluri de mare succes, Edith jucând în 26 de filme şi în 34 de telenovele.

Pe acelaşi subiect

În urma lui Edith Gonzalez rămân, însă, şi lucruri mai puţin ştiute, scoase la iveală de site-ul Heavy Entertainment Online.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer în august 2016. Anunţul morţii ei a fost făcut, pe 13 iunie, de jurnalista Mara Patricia Castaneda, o bună prietenă a actriţei.

Edith şi-a dat Obştescul Duh pe un pat din spitalul Angeles Interlomas, din Mexico City, unde se afla sub tratament.

Moartea actriţei a fost confirmată, ulterior, şi de reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Actorilor din Mexic.

Actriţa Edith Gonzalez a debutat în telenovele la 6 ani

În urmă cu doi ani, într-unul dintre ultimele interviuri acordate presei, Edith Gonzalez spunea, despre lupta cu boala, că "nu sunt o războinică, sunt doar o iubitoare de viaţă".

Ulterior, actriţa a precizat că tatăl ei i-a servit ca inspiraţie, şi el fiind afectat de teribila maladie.

În ultimii aproape trei ani, Edith Gonzalez a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale.

Actriţa s-a remarcat cu rolurile din "Salome" sau "Cielo Rojo", dar şi-a început cariera ca un copil teribil al scenei mexicane. La 6 ani, în 1970, debuta în telenovela "Cosa juzgada", iar la 10 ani, în 1974, juca deja în filmul de televiziune "Cancion de Navidad".

În facultate obişnuia să citească operele lui Dostoievski, Cehov şi Tolstoi. A refuzat oferte financiare uriaşe pentru a face pasul către Hollywood, precizând că nu ar fi dat viaţa de acasă pe cea din SUA pentru nimic în lume.

Edith Gonzalez a avut o fată, Constanza, cu politicianul mexican Santiago Creel. Acesta a recunoscut că este tatăl fetiţei abia după ce micuţa împlinise patru ani.

Actriţa Edith Gonzalez a transmis ultima ei dorinţă, înainte de a muri

În 2014, Edith Gonzalez şi soţul ei, Lorenzo Lazo Margain, au fost jefuiţi într-un shopping center din San Geronimo, cartier renumit al capitalei Mexico City.

Incidentul a durat 15 secunde şi a fost surprins de camerele de filmat din magazin. Edith a fost înjunghiată, iar ea şi soţul ei au fost deposedaţi de ceasuri.

Edith Gonzalez a murit joi, la 54 de ani, din cauza cancerului. Trupul neînsufleţit va fi depus la Teatrul Jorge Negrete, din Mexico City, unde fanii îi vor putea aduce un ultim omagiu.

Raul Araiza, unul dintre apropiaţii acesteia, a precizat că "ultima dorinţă a lui Edith a fost să ne amintim de ea cu multă afecţiune".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Lucruri neştiute despre Edith Gonzalez şi ultima dorinţă a actriţei care a murit la 54 de ani