Antena Meniu Search
x

Luminita Anghel risca sa piarda copilul pe care l-a crescut patru ani

Luminita Anghel este pe cale sa piarda copilul pe care l-a crescut patru ani. Artista a luat in grija o fetita abandonata, dar acum mama naturala s-a razgandit si isi vrea fiica inapoi

Vezi și

Fetita creste in grija Luminitei de patru ani de zile. Artista a luat-o din centrul de plasamanet unde a abandonat-o mama naturala. Mai intai, doar in weekenduri si in vacante. Dupa doi ani, prin ordin judecatoresc, a primit-o in plasament. O iubeste ca pe copilul ei.

"Are aptitudini artistice, dar in muzica inca nu, e prea devreme. Danseaza foarte bine. Oricum o sa-i stimulez toate aceste veleitati si o sa incerc sa scot la iveala ce e mai frumos din ea", a povestit artista. In casa Luminitei, si cea mica a gasit o familie. Artista mai are un baietel infiat, iar de curand, a aparut si mezinul. Fiul natural al artistei.

"E un haos total in casa, dar e un haos frumos. E o galagie care nu deranjeaza chiar asa tare la urechi. E pe melodie, cum s-ar spune, cu muzicalitate. E frumos, e special. Ma pastreaza tanara, cred". E atat de fericita, incat vrea sa o adopte legal pe fetita. S-a lovit insa de refuzul mamei naturale. "Eu nu o sa-i dau niciodata custodia doamnei Luminita:.

Femeia a abandonat-o pe copila in urma cu cinci ani de zile, pe cand cea mica avea doi ani. Acum, cand a aflat ca artista vrea sa o adopte legal, ar vrea si ea, sa o ia, inapoi, acasa. "Vreau sa renovez locuinta si dupa aceea sa aduc fetita, pentru ca nu o pot aduce pe Maria, fetita mea, in situatia asta".

Hotararea mamei naturale ar avea insa o cu totul alta cauza. Luminita Anghel a dezvaluit ca femeia i-ar fi cerut bani ca sa renunte la copila si mama naturala sustine ca ei i-ar fi fost oferiti bani. Artista e insa increzatoare ca dreptatea va fi de partea ei.

Aceasta spune ca se teme acum doar de felul in care scandalul o va afecta pe fetita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Luminita Anghel risca sa piarda copilul pe care l-a crescut patru ani