Antena Meniu Search
x

Video Mădălina Ghenea, comparaţie cu Mister Bean după ce a scăpat din mână un trofeu la Festivalul de Film de la Veneţia

La Veneţia continuă festivalul internaţional al filmului şi, ca de obicei, defilarea vedetelor pe covorul roşu este ea însăşi un spectacol presărat cu momente surprinzătoare.

De Redactia Observator la 07.09.2021, 16:33
Vezi și
  • Mădălina Ghenea a avut o apariţie strălucitoare pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Veneţia.

Românca Mădălina Ghenea a făcut senzaţie într-o rochie neagră lungă şi strălucitoare. Modelul şi actriţa originară din Slatina a participat la gala pentru decernarea premiilor Kineo, acordate de public. Însă, pe Instagram vedeta s-a comparat cu Mister Bean după ce a scăpat din mână trofeul pe scenă. 

Pe covorul roşu din oraşul gondolelor a păşit şi Kate Hudson, care este protagonista filmului "Mona Lisa şi luna sângerie". Totodată, celebrul Andrea Bocelli şi soţia sa au fost invitaţii de onoare la proiecţia filmului mexican "La Caha".

Un film francez candidat la Leul de Aur o aduce în centrul atenţiei pe interpreta rolului principal, Anamaria Vartolomei, actriţă de 22 de ani născută în România.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Mădălina Ghenea, comparaţie cu Mister Bean după ce a scăpat din mână un trofeu la Festivalul de Film de la Veneţia