Antena Meniu Search
x

Eticheta 'Made in Romania', tot mai des pe covorul roşu! O româncă îmbracă cele mai pretenţioase staruri ale lumii

Responsabilă de acest lucru este românca Teodora Burz, cea care a reuşit, într-un timp foarte scurt, să îmbrace unele dintre cele mai pretenţioase staruri.

Vezi și

Responsabilă de acest lucru este românca Teodora Burz, cea care a reuşit, într-un timp foarte scurt, să îmbrace unele dintre cele mai pretenţioase staruri ale lumii. Deja faimosul costum în stil bărbătesc creat de româncă a reuşit să facă recunoscut numele ţării noastre pe harta brandurilor internaţionale.

Însă, până când visul i-a devenit realitate, au trecut nişte ani. Românca a păşit în industria modei încă de la vârsta de 18 ani, atunci când a lucrat pentru un magazin de pantofi din Târnăveni, oralşul său natal. Nu se gândea că numele ei va ajunge atât de repede pe buzele starurilor internaţionale. Cel mai recent eveniment la care a pus România pe harta modei internaţionale a fost Gala MTV Music Awards. 

Teodora Burz, designer:

Una din solistele care au cântat în cadrul Galei a purtat ţinuta noastră şi apoi a fost surpriza pe care ne-a făcut-o tuturor Demi Lovato, care a purtat costumul nostru, iar apariţia ei a fost una dintre cele mai apreciate. 

O altă apariţie răsunătoare a fost cea a divei Mariah Carey care şi-a pus amprentele la Hollywood într-o rochie românească. 

Teodora Burz, designer:

Celebrităţile aleg să colaboreze cu stilişti care le îndrumă şi le clădesc o imagine. Tot ei decid în ce direcţie să meargă, dar nu decid cu ce să se îmbrace. Chiar dacă ei selectează o gamă largă de produse, cea care poartă produsul are ultimul cuvânt.

Katy Perry, Eva Longoria, Maria Sharapova sunt alte câteva dintre numele de vedete îmbrăcate de Teodora.

Românca a trăit cea mai interesantă coincidenţă în cazul cântăreţei Hasley, căreia îi asigurase ţinuta.

La fel cum a fost şi tot parcursul Teodorei. Mai ales că, iniţial, a ales să facă afaceri departe de România. 

Teodora Burz, designer:

S-a întâmplat, nu ştiu dacă întâmplător sau voit, să lucrez într-o industrie dedicată bărbaţilor şi cu bărbaţi. La întâlnirile pe care le aveam eram singura femeie, înconjurată de bărbaţi purtând costume, întotdeauna foarte bine îmbrăcaţi, foarte bine croite.

Tot ce a învăţat departe de casă, a pus apoi în aplicare în ţara ei. 

Teodora Burz, designer:

România este ţara mea, este ţara în care m-am născut, în care am crescut, în care m-am educat şi ţara care m-a adus înapoi. M-am întors înapoi cu această ambiţie de care îţi povesteam. Să creez un brand românesc bun în afara graniţelor. 

Teodora ne-a promis că va duce numele României şi mai departe. Vrea să creeze un parfum care să cucerească lumea întreagă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Eticheta 'Made in Romania', tot mai des pe covorul roşu! O româncă îmbracă cele mai pretenţioase staruri ale lumii